Arkiver

Hjememfra


Hverdagen, Oplevelser.

Min Skat og jeg kørt hjemmefra ved 9:30 tiden og endnu er vi ikke nået ret langt væk fra vores hjem. Dog er vi trods alt nået langt nok væk hjemmefra til vi er kommet forbi den årlige folkevandring op og ned ad Køgevej.

Kursen er sat mod mod syd …

2010/06/26/201.jpg

… og vi har fordelt opgaverne imellem os sådant … at vores lille navigator viser vej, min Skat styrer bilen og jeg hækler på det igangværende projekt, imens vi kører igennem de sjællandske landskaber …

2010/06/26/202.jpg

… for vi skal til Næstved for dels at hente et "Anders And & Co."-blad samt dels en stak "Jumbo- og Tema"-bøger.

Nu er det ikke sådant, at vi kører så lang en tur som til Næstved bare for at hente et enkelt blad eller en enkelt bog heller ikke selv om vi har fået lovning på samt takket nej til en kop kaffe eller the, når vi når frem, men da vi samtidigt har mere end meget dårlig erfaring med at få både blade samt bøger sendt med Post Danmark, og det rent faktisk alt taget i betrækning også bliver billiger selv at hente den slags, så tillade vi os altså at gøre det i dag.

Vi har så tænkt os at kombinere det praktiske ( læs: afhentningen af vores blad samt bøger ) med det hyggelige ( læs: en forhåbentligt god en på opleveren ) og derfor har vi aftalt, at vi vil besøge Næstved Familie Zoo, når nu vi alligevel er næsten lige i nærheden.

Derfor har vi også medbragt hver sin rygsæk, der er fyldt op med dels et kamera med et helt nyopladet batteri samt et helt tomt hukommelsekort og dels lidt proviant i både fast samt flyende form, for vi er begge to forberedte på, det meste af vores lørdag nok er gået, før vi er hjemme hos os selv igen.