Arkiver

With hugs from Eeyore


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg var lige blevet helt færdigt med at rydde op i skabet i badeværelset, da min Skat kom hjem fra dages løbetur. Vi hyggesnakkede lidt sammen, imens han spiste sin frokost og da han satte sig ved sin computer, så han kunne komme lidt videre med en af de igangværende arbejdsopgaver – det er altså godt, at han har mulighed for at arbejde hjemmefra – satte jeg mig i den ene af vores to sofaer, imens jeg broderede de allersidste stik sting på det mindste af de to billeder, jeg var gået i gang med at brodere.

Jeg gik jo godt nok i gang med at brodere et lille billede i løbet af vores Kristi Himmelfartsferie, men i onsdag, da jeg tømte postkassen, fandt jeg blandt andet The World Of Cross Stitching nummer 165, der udkom den 20. maj i år, og lige så snart jeg havde set bladet igennem, gik jeg i gang med at brodere det medfølgende lille broderikit med Æslet …

2010/06/01/201.jpg

… fra Disney´s udgave af A. A. Milnes klassiker om Peter Plys og hans venner i Hundredmeterskoven. Det er der godt nok også rigtigt sødt det lille æsel, som et sidder der med en pink sløjfe om sin hale.

Det er yderst sjældent, jeg har mere end et igangværende håndarbejdsprojekt, men det sker dog en gang imellem, og især når det ene af dem er et broderi. Dette skyldes, at jeg næsten lige meget, hvor træt og uoplagt jeg er, kan sidder med et hækle- eller strikketøj, hvori mod jeg kun kan sidde med et broderi, når jeg er nogenlunde frisk samt har mulighed for at have et godt arbejdslys.

Nu har min Skat lige fortalt mig, at vores middagsmad er klar til at spise spist, og da man aldrig nogen siden skal lade mad og da slet ikke varm mad vente på en, så vil jeg skynde mig ind til spisebordet.