Arkiver

Ugens tilbageblik


Hverdagen.

Det er næsten lige før, det er ved at blive en fast tradition, at jeg i løbet af morgen på ugens allerførste hverdag via min blog lige foretager et lille hurtigt tilbageblik på de sidste fire års tid af min Skats og mit liv, og dette har jeg selvfølgeligt også brugt tid på her til morgen.

🙂

Den 7. juni 2009 var en søndag, der startede med en flot solopgang. Min Skat brugte dagen på at arbejde hjemmefra og jeg fik skrevet en "lille" liste over de mange indlæg, jeg på det tidspunkt meget gerne ville skrive på min blog, men som jeg endnu ikke havde nået at skrive. I den mellemliggende tid har jeg rent faktisk nået at skrive en hel del af disse gamle indlæg, men desværre er der kommet en hel del nye indlæg til, så i dag står der stadigvæk titlen på 163 forskellige små og store indlæg på min liste over indlæg, jeg meget gerne vil have lov til at skrive på min blog.

Den 7. juni 2008 var en lørdag, og vi havde besøg af en lille vandnymfe ude på vores altan. I løbet af dagen nåede min Skat at potte en del af vores potteplanter om og vi kunne nyde vores lykkekløvers allerførste skønne blomster.

Den 7. juni 2007 var en torsdag, og jeg har kun skrevet et eneste lille bitte indlæg, der for øvrigt handler om dagens solopgang.

Den 7. juni 2006 var en onsdag, og jeg har ikke nået at skrive noget på min blog den dag, men det var jo også i den periode, hvor min Skat og jeg ikke kun var i den grad ophængte på hver vores arbejdeplads samtidigt med vi også lige skulle sørger for at passe samt pleje min Skats framors hus samt have, så begge dele kunne fremstå så flotte som overhovedet taget mulig, hver gang ejendomsmægleren skulle vise det frem. Dagen før har jeg glædet mig over, jeg var blevet færdigt med endnu et par hvide og sorte grydelapper med sorte og hvide katte.

Hvor mange indlæg jeg kommer til at skrive i løbet af den 7. juni i år, ved jeg til al held endnu ikke noget om, men jeg håber, at hvis jeg næste år den 7. juni igen læser tilbage på min blog, at jeg så vil kunne huske samt mindes dagen som en god en af slagsens.