Arkiver

Nu er det sommer …


Hverdagen.

… eller retter ifølge kalender starter sommeren officielt i dag, men det er lige som om, vejrguderne bare endnu ikke har fundet ud af, at det er nu, de skal til at sende masser af solskin fra en høj klar blå himmel, lette briser samt højre temperaturer i vores retning.

Her til morgen er det igen overskyet samt småkoldt, for udendørstemperaturen er kun plus 10,5 grader her i Roskilde, og skyerne er så tætte, at solen nok får mere end svært ved at trænge igennem dem. Ifølge DMI vil det nok forblive overskyet hele dag og dagstemperaturen når nok ikke meget højre end til de 15,0 maximalt 17,0 plusgrader i dag.

Så det bliver helt sikkert heller ikke i dag, jeg får brug for at fine en af de korte løse sommerkjoler frem fra deres vinterhi bagest i mit klædeskab eller for den sags skyld en par af de lette sandaler frem fra deres vinterhi i bunden af mit klædeskab.

Min Skat og jeg er endnu ikke på nogen som helst måde begyndt at glæde os til eller for den sags skyld begyndt at tælle ned til årets sommerferie. For på nuværende tidspunkt af året, ved vi endnu ikke noget om, hverken hvornår eller hvor længe vi får mulighed for at holde sommerferie i år, men det ville være skønt, hvis vi kunne få overbevist vejrguderne om, at det gode sommervejr, der hvor dagstemperaturen er på den rigtigt side ( læs: den varme side af ) de 25,0 plusgrader faldt sammen med vores sommeferie. Så vi rigtigt kan komme til at nyde det fuldt ud.