Arkiver

Potte om – Del 2


Hverdagen.

Igennem den sidste lille uges tid har stadigvæk flere og flere af vores efterhåndens knap så små plantepusser ude på altanen klaget mere og mere højlydt over, at deres fine sarte rødder bliver klemt noget så forfærdeligt i deres alt for små urtepotter samt at de derfor meget gerne meget snart vil have nogle nye og især større urtepotter.

Så da min Skat og jeg kom hjem efter vores hyggelige lille gåtur til Roskilderingen samt vi havde nydt vores is, gik min Skat i gang med at opfylde nogle af vores planter allerstørste ønske.

Når man se, hvor fine og især hvor mange rødder denne pyntegræskarplante …

2010/06/20/401.jpg

… har nået at få, kan man vel også godt forstå, at den meget gerne vil havde en ny og især større urtepotte. Så det fik den …

2010/06/20/402.jpg

… samt de seks andre pyntegræskar, men så blev der desværre ikke plads til dem alle sammen oppe på "deres" hylde og derfor endte det med, at de tre agurkeplanter, brudeslørene samt altankassen med jordbær …

2010/06/20/403.jpg

… flyttede over på den ene side af altandøren, så de tre af de syv pyntegræskarplanter kan stå på den anden side af altandøren.

Desværre nåede min Skat ikke at potte alle planterne, der står ude på altanen, om. For ingen vi fik set os om, var vi udgået for sorte plastik urtepotter samt hvide porcelæns urtepotteskjulere i den rigtigt størrelse. Så han kan ikke komme videre med opgaven, før vi har været en tur rundt om Ikea efter flere urtepotteskjulere samt Hobbyland efter urtepotter.

Da min Skat havde brugt alle de sorte mellemstore plastik urtepotter samt tilhørende hvide porcelæns urtepotteskjulere, gik han i gang med at plante de helt små planter fra minidrivhuser over i de urtepotter, der nu var blevet tomme, og selv om disse planter er meget mindre end dem, han lige havde potte om, kunne de nu også godt fremvise masser af fine rødder …

2010/06/20/404.jpg

Jeg tror, at min Skat …

2010/06/20/405.jpg

… hygger sig mindst lige så meget med at nusse om alle vores planter ud på altanen, som jeg selv gør det og det er jo også derfor, vi har valgt at have masser af planter derude igen i år.