Arkiver

Årets allerførste sommedag


Hverdagen.

Så er årets i hvert fald ifølge kalenderen allerførste sommerdag så småt ved at være brugt helt op og endnu en gang kan jeg simpelhen ikke forstå, at klokken allerede er ved at være så mange, så det er lige før, min Skat og jeg skal til at gå i seng, hvis vi skal nå at få nogle timers søvn, før en hel ny arbejdsdag med alt havde sådant en af slagsen nu har at byde på begynder i morgen.

Vejrmæssigt har årets allerførste sommerdag ikke lige frem været noget at skrive om, for den startede med at være overskyet og det begyndte at regne kraftigt ved middagstid, hvilket det så forsatte med at gøre. Nu ser det dog ud til, det er ved at klare lidt op.

Min Skat har brugt årets allerførste sommerdag på at passe sit arbejde samt løbe sin normale tirsdagstur og han var gennemblødt på grund af den kraftige regne, da han kom hjem igen.

For mit eget vedkommen har jeg brugt årets allerførste sommerdag på en god lille håndfuld af alle de der helt almindelige praktisk hverdags opgaver. I løbet af morgen nåede jeg at skrive lidt på blog samt komme i gang med at skrive lidt på et af de mange manglede indlæg. Jeg fik også nået at vaske to maskinefulde tøj, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, før jeg udfordrede min ømme højre hæl ved at gå en lille tur i mit lokalområde.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med dagrenovation, rundt om containeren med glas og derefter rundt om containeren med pap, før jeg gik over til damme for at hilse på et par af "mine" ænder. Derfra gik jeg lige rundt om Fakta i Østervangs Centret for at handel lidt ind. Da jeg kom hjem tømte jeg lige postkassen, før jeg satte de nyindkøbte varer på plads og da jeg havde sorteret i dagens post, tog jeg reklamerne med ned til containeren til papir, før jeg gik i Fakta i Østervangs Centret efter de ting, jeg ikke kunne have med hjem den første gang, jeg var derover.

Da jeg havde fået sat det andet hold nyindkøbte varer på plads, spiste jeg min frokost, imens jeg skrev et lille indlæg på min blog, og så gik jeg i gang med at snitte den skål frugtsalat, vi skulle have som tilbehør til aftens menu. Derefter fik jeg lige ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg holdt en kort pause sammen med den ene af mine hæklenåle, indtil min Skat kom hjem fra arbejdet.

Da han var løbet, gik jeg i gang med at rydde op i skabet i badeværelset, hvilket jeg lige var blevet færdigt med, da min Skat kom hjem efter dagens løbetur. Derefter gik jeg i gang med at stryge de to maskinefulde ( 45 stykker ) tøj, der hang til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, så det alt sammen kunne blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at brodere det ene af de to igangværende broderiprojekter helt færdigt, før jeg dækkede bordet og derefter gik jeg ned i vores garage for dels at putte tomme flasker i bilens bagagerum og dels for at hente sodavand, før vi spiste til aften.

Da vi havde spist aftens menu, ryddet min Skat og jeg lige i fællesskab til side, hvorefter jeg vaske op og han tørrede af samt stille på plads, imens jeg vandede samt jeg derefter bar alle vore små plantebabyer fra altanen og ind på spisebordet, hvor de skal overnatte i nat, da det nok bliver for koldt for dem at stå ude på altanen i nat.

Nu kan jeg hører, min Skat er ved at slukke for computeren inde i arbejdsværelset, så nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så vi kan komme ikke alt for sent i seng i aften.