Arkiver

Flade selvklæbende badeænder


Hverdagen, Ænder.

Anne ankom ved 8:45 tiden, for hun havde lovet mig, at hun ville køre min ind til Roskildes centrum, hvor jeg havde en aftale med min tandlæge klokken 9:00, sådant at jeg kunne nøjes med at udfordre min ømme højre ankel samt hæl med at gå hjem der inde fra.

Bort set fra jeg synes, det er dejligt, at Anne gerne ville køre for mig igen i dag, så indrømmer jeg hellere end gerne, at jeg er ved at være mere end træt af at være afhængig af andre, hver gang jeg skal noget, og jeg er endnu mere træt af, at jeg ikke bare lige kan gå en tur i den længde, jeg har lyst til at gå, når jeg gerne vil ud at gå en tur.

Jeg nåede ind til min tandlæge til tiden og til al held var det det sædvandlige … altså nul huller, men masser af tandsten og så en "lille" faktura på 780,00 kroner. Til al held er der tre måneder til næste gang, jeg skal der ind igen, så kan vi lige nå at spare sammen til det.

På vej hjem gik jeg lige rundt om Føtex i Roskilde Stations Center, hvor jeg handlede lidt ind og jeg kom også til at solde lidt, da jeg købte dette ark handmade stickers med badeænder …

2010/06/08/301.jpg

… det kostede 14,95 kroner og indtil videre har jeg lagt det sammen med mine andre hobbyartikler med håbet om, jeg på et eller andet tidspunkt forhåbentligt ikke alt for langt ude i fremtiden får mulighed for at komme i gang med at bruge af dem.

Nu må jeg heller se at komme i gang med noget mere fornuftigt end at blogge. Jeg kan jo altid starte med at tage noget frokost.