Arkiver

Hvid hæklet stumpet raglansweaters


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg har været næsten lige så doven i dag, som jeg var det i går, og dog for det har jeg så alligevel ikke, for jeg har trods alt allerede indtil videre i dag nået noget mere, end jeg nåede på hele dagen i går.

For i dag har jeg blandt andet nået at vaske to maskinefulde tøj, der stadigvæk hænger til tørre på vingetørrestativet ude på altanen altså lige bort set fra mine to kjoler, der blev strøget lige så snart, de blev taget ud af vaskemaskinen, for de hænger til eftertørring på det helt lille tørrestativ på døren ind til vores soveværelse. Jeg har også nået at skrive et fødselsdagskort, hvis modtager bor i Fakse, samt pakke to fødselsdagsgaver, hvis modtager bor i Store Valby, ind.

Så har jeg nået at gå rundt om containeren med batterier, rundt om containeren med dagrenovation, rundt om containeren med papir, rundt om containeren med pap, rundt om postkassen med det allerede omtalte fødselsdagskort samt i Fakta over i Østervangs Centret for at handle lidt ind.

Da jeg havde sat de nyindkøbte varer på plads samt smurt og spist min frokost, nåede jeg lige at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg gav mig til at hækle de fire afsluttende rækker fastmasker rundt i halsen på min nye hæklede raglansweaters med strikkede ribborte …

2010/06/15/101.jpg

… der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har kun brugt fem og et halvt nøgler af de tyve nøgler hvidt ( farve nummer 586324 ) af Kvicklys Baby Garn ( 100% soft akryl ), jeg kom til at købe i slutningen af sidste måned.

Endnu en gang kan jeg så blot konstater, at de ting, jeg selv designer, har en langt bedre pasform end de ting, hvor jeg har prøvet på at tilpasse en andens opskrift til min egen ringe størrelse.

For min nye raglansweaters er godt nok stumpet, men den går dog trods alt til lige midt på taljen. Den er godt nok lettere kropsnær, men den er langt fra bodypaintet. Dens ærmer er godt nok smalle, men der er rigeligt af luft rundt om mine arme. Meget kort skrevet … så er det godt nok første gang, men nok også meget langt fra sidste gang jeg har fremstillet denne model. For den er blevet lige præcist sådant, jeg ønskede, den skulle blive.

🙂

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og derefter vil jeg gå i gang med at stryge resten af det nyvaskede tøj, så kan det være, jeg lige når at blive helt færdigt med det, inden min Skat kommer hjem fra dagens løbetur. Så kan vi måske lige nå at hygge os lidt sammen i løbet af eftermiddagen.