Arkiver

Ugens tilbageblik


Hverdagen.

Ganske som jeg også skrev lidt om i mandags, så er det næsten lige før, det er ved at blive en hel fast tradition, at jeg i løbet af morgen på ugens allerførste hverdag via min blog lige foretager et lille hurtigt tilbageblik på de sidste fire års tid af min Skats og mit liv, og dette har jeg selvfølgeligt også brugt lidt tid på her til morgen.

Den 14. juni 2009 var en søndag, og jeg nåede at skrive seks små indlæg i løbet af dagen, hvor jeg startede med at gælde mig over, hvor godt min skat og jeg i grund har det, før vi deltog i Folkeparkens Motionsløbs 150 løb jubilæum. I løbet af eftermiddagen nåede vi at gå en hyggelig tur igennem skoven og kolonihavehusområdet over til dammen, og efter vi havde spist aftens menu, nåede jeg at nyde både planterne ude på altanen samt dagens solnedgang.

Den 14. juni 2008 var en lørdag, og både vores to voksblomster inde i soveværelset så vel som den største af de grønne planter inde i vores arbejdsværelse havde valgt at gælde os med helt friske samt nyudsprugne blomster. Min Skat nåede at potte nogle af vores mange potteplanter om, før jeg overvejede, hvad vi i grunden havde brugt dagen til.

Den 14. juni 2007 var en torsdag og jeg ikke nået at skrive på min blog den dag, men dagen efter nåede jeg at skrive et lille indlæg om morgen og i løbet af dagen nåede jeg at foretage en større ups !.

Den 14. juni 2006 var en onsdag og det var den dag, hvor jeg tiltrådte mit indtil videre sidste job, hvilket jo desværre skulle vise sig at få katastrofale følger. Da det jo i den grand lykkes for lige præcist den arbejdsplads at køre mig helt ned.

Hvor mange indlæg jeg kommer til at skrive i løbet af den 14. juni i år, ved jeg til al held endnu ikke noget om, men jeg håber, at hvis jeg næste år den 14. juni igen læser tilbage på min blog, at jeg så vil kunne huske samt mindes dagen som en god en af slagsens.