Arkiver

Løse tanker en mandag morgen


Hverdagen.

Så er det sørme allerede blevet mandag morgen og dermed er en hel ny arbejdsuge med alt, hvad sådant en af slangens nu en gang har at byde på, lige begyndt. Min Skat er allerede kørte hjemmefra og lige om lidt møder han på sit job, hvor han vil gå i gang med denne uges mange forskellige arbejdsopgaver og selv sidder jeg for allerførste gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min lettere forsømte blog, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe, før jeg lige om lidt går i gang med at fortage mig noget lidt mere fornuftigt som for eksempel at sætte vaksemaskinen i gang med ugens allerførste maskinefuld tøj, så det kan blive hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen.

Endnu en gang kan min Skat og jeg blot nøjes med at konstatere, at endnu en alt for kort weekend er gået alt for hurtigt, men vi nåede godt nok også en hel del i løbet af den nu velover stået weekend.

Vi var dog nok det stort set alle andre end os selv vil kalde for ufornuftige, for vi lod nullermændene, rodet og vasketøjbunkerne hygge sig herhjemme, imens vi selv sørgede for at komme ud og nyde det dejlige både fine og lune sommevejr, når nu det endeligt langt om længe var nået frem til vores bredegrader, og derfor gik vi i lørdags en dejlig tur rundt om Tueholmsøen og i går gik vi en mindst lige så dejlig tur i dels en lille del af Landskabshaven og dels en del af Barokhaven i Fredensborg Slotshave. Der skal nok på et lidt senere tidspunkt kommer et par billedrige indlæg fra de to turer her på bloggen.

Her til morgen er vejret ret lunt, for lige nu er der plus 11,9 grader her i Roskilde. Det regner og der er ikke lige frem tale om en hyggelige stille sommerregn, men derimod står det nærmeste ned i tykke torve, og derfor bliver denne mandag nok en af den slags dage, der meste af alt indbyder til indendørs sysler.

Derfor er min Skat og jeg bare endnu mere glade for, vi valgt at bruge den nu vel overstået weekend til at få to gode på opleveren udendørs, og at vi ikke valgte at tilbringe den nu veloverstået weekenden indendørs, imens vi knoglede rundt og foretog os nogle af alle de der mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, der sangens kan vente med at blive klaret til en regnsvejsdag.

I sidste uge holdt jeg delvis blogfri både torsdag, fredag, lørdag samt søndag, og dette vil jeg nok også gøre det meste af denne uge. For så kan jeg måske nå så mange som over hovedet taget muligt af alle de der mange meget forskellige praktisk opgaver i vores hjem, der bare skal gøres, så vi har det mindre at gå i gang med, når vi en gang om forhåbentligt ikke så forfærdeligt ret mange uger endeligt langt om længe kan tage hul på vores sommerferie, der nok kun bliver på to maximalt tre uger i år.