Arkiver

Opklaring


Hverdagen.

Lige nu sender solen sine dejlige livgivende samt varme stråler ind af vinduerne i henholdsvis vores badeværelse, køkken samt soveværelse, hvilket de af vores potteplanter, der har mulighed for det, nyder mindst lige så meget som jeg selv gør det.

🙂

Desværre hænger der nogle meget grå samt tunge skyer på himlen på den anden side af bygningen og det ser ud til, at vinden har tænkt sig at føre dem hen over os, så det varer nok ikke så forfærdeligt meget længere, før det igen bliver overskyet.

Dagens forsatte solopgang over Astersvej klokken henholdsvis cirka 5:40 …

2010/06/02/101.jpg

… klokken cirka 5:45 ..

2010/06/02/102.jpg

… samt klokken cirka 5:55 …

2010/06/02/103.jpg

… som jeg oplevede, nød og især fotograferede den via det åbne vindue i vores badeværelse, imens jeg endnu en gang frydede mig over småfuglenes skønne morgensang.

Nu hvor jeg både har nået at nyde dagens solopgang, min morgenmad og min morgenthe samtidigt jeg også har nået at skrive lidt på min lettere forsømte blog, må jeg nok heller se at komme i gang med nogle af de lidt mere fornuftige og praktiske huslige opgaver. Jeg kan jo altid starte med at skrive et fødselsdagskort samt en "tak for invitationen"-kort, der helst skal nå at blive sendt af sted i dag, før jeg går i gang med at bære alle vore små plantebabyer fra vores spisebord inde i stuen og ud til deres pladser ude på altanen og derefter sætter vaskemaskine i gang med dagens første maskinefuld, før jeg går i bad.