Arkiver

Sommerferie ?


Hverdagen.

I går afleverede min Skat årets sommerferieønske til sin chef, og hvis alt går, som vi håber på samt som vi har planlagt, så holder vi årets sommerferie i uger 26, 27 og 28. Hvilket vil sige, at vores sommerferie starter, når min Skat forlader sit arbejdet fredag den 25. juni 2010 og den slutter først, når han møder på sit arbejde igen mandag den 12. juli 2010.

Selv om min Skat får sit sommerferieønske opfyldt, er det dog ikke ensbetydende med, vi rent faktisk også får lov til at holde sommerferie på det ønskede tidspunkt. Det kommer nemlig meget an på, hvor mange og især hvor store arbejdsopgaver med meget korte deadlines, der dukker op i løbet af de næste to og en halv ugers tid.

Det er der dog ikke noget nyt i, for sådant er det hvert år og sådant var det også sidste år, hvor det endte det med, vi måtte skubbe vores sommerferie med først en uge, derefter en uge og så yderligere en uge, før vi endeligt langt om længe kunne komme til at tage hul på den, og dette kan vi også godt komme til at skulle gøre igen i år, men vi er jo forberedte på og derfor har vi heller ikke aftalt eller på andre måder planlagt noget som helst for afviklende af vores sommerferie.