Arkiver

Godnat fredag


Hverdagen.

Ved 12:45 tiden måtte jeg overgive mig, for det spændte mere og mere til oppe i mit hoved samtidigt med svimmelheden tog mere og mere til, så jeg gik i seng. Jeg faldt i søvn med det samme og selv om jeg havde sat minuturet, der stod lige ved siden af mig, på en time, sov jeg til kokken 16:15.

Jeg stod op og jeg nåede lige at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost plus at stryge den maskinefuld tøj, jeg havde nået at vakse om morgen, så det kunne komme på plads i diverse skabe og skuffer, før min Skat kom hjem fra arbejdet med efterfølgende træning.

Da min Skat havde spist noget hurtigt frokost, blev han og jeg enige om, at vi ville handle ind i aften, så vi ikke har det hængende over hovederne i morgen, hvis vi begge to er friske nok til, vi kan klare at få en god en på opleveren. Vi startede med at køre til Føtex i Roskilde Stations Center, derfra kørte vi rundt om Netto på Holbækvej, før vi afsluttede dagens indkøbstur med at handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem, lagde min skat sig ind på vores seng, og lige så snart jeg var blevet færdigt med at putte alle de nyindkøbte varer på plads, gav jeg ham selskab. Det endte med, vi begge to lige nåede at sove i næsten halvanden times tid.

Så stod vi op og min Skat nåede at tilberede vores aftensmad, imens jeg lige fik tastet dagens kasseboner ind i vores regneark samt dækket spisebordet, så vi kunne sidde veddet, imens vi spiste til aften.

Min Skat og jeg er lige blevet færdige med at aflive opvasken efter vores middagsmad og lige så snart jeg har fået lagt billederne af dagens meget smukke solnedgang over Køgevej, som jeg oplevede, nød samt især fotograferede den fra vores altan klokken henholdsvis cirka 21:25 …

2010/06/18/301.jpg

… klokken cirka 21:30 …

2010/06/18/302.jpg

… klokken cirka 21:35 …

2010/06/18/303.jpg

… klokken cirka 21:40 …

2010/06/18/304.jpg

… samt klokken cirka 21:45 …

2010/06/18/305.jpg

… samtidigt med jeg lige fik vandet alle planterne ude på altanen samt inde i lejligheden, er jeg den, der er gået i seng for at sove mindst fem kvarter i time, og så håber jeg, at både min Skat og jeg er har det langt bedre i morgen, end vi har haft det i dag.