Arkiver

Nyt læsestof


Hverdagen.

Da min Skat havde en aftale med sine læger klokken 12:30 i dag, fordi han skulle have fortaget et lille helbreds tjek for at være helt sikkert på, det er fuldt ud forsvarligt, han deltage i næste uges broløb, var han og jeg blevet enige om, at jeg skulle udfordre min ømme højre ankel samt hæl med at gå ind til vores læger, hvor jeg så skulle mødes med min Skat.

Jeg gik hjemmefra lidt senere end beregnet, så jeg kunne ikke helt nå alt det på turen ind til Roskilde Centrum, som jeg havde sat mig for, jeg skulle nå, men jeg nåede dog trods alt at gå rundt om containerne med dagrenovation og papir, rundt om containeren med pap, rundt om postkassen med to brev samt møde vores under-underbo, som jeg lige talte sammen med i et lille kvarters tid, før jeg forsatte ind til Roskildes centrum … Stændertorvet samt Bog & Ide, hvor jeg ville købe noget nyt læsestof og jeg var meget dygtigt, for jeg kom kun til at købe lige præcist de tre bøger …

2010/06/02/301.jpg

… jeg, allerede inde jeg gik hjemme fra, havde sat mig for, jeg ville købe i dag.

Jeg er nok noget af en bogorm, for jeg holder meget af at fordybe mig i en god bog, men samtidigt med det synes jeg, at bøger er blevet frygtelige dyre at anskaffe. Langt de fleste af de af mine bøger, jeg selv har købt, er der også blevet købt enten på tilbud eller under udsalg, og jeg havde heller ikke købt dagens tre nye bøger, hvis ikke de havde være på tilbud.

For at komme tilbage til dagens bogsold, så købte jeg …

"Ifølge The Rolling Stones" der var sat ned fra 249,95 kroner til 99,95 kroner.
"Rolling Stone interviewene bind 1 & 2" de var sat ned fra 249,95 kroner per bind til begge bind for 149,95 kroner og så er der ingen grund til at vælge det ene bind fra.

😉

Ganske som vi havde talte det, så mødtes min Skat og jeg hos vores læger, og han fejlede til al held ikke noget. Faktisk fik han at vide, at han er så frisk, som man nu en gang kan være det, samt at han er i en rigtigt god fysisk form.

🙂

Da vi forlod vores læger, kørte vi hen til den store parkeringsplads ved Sortebrødres Plads, derfra gik vi først i Netto og derefter i Kvickly for at handle ind, men da de ikke havde det, vi skulle bruge i Kvickly, endte det med, vi lige kørte rundt om Kvickly ude i Hyrdehøjens Butiks Center , hvor vi handlede ind, før vi kørte hjem til os selv.

Da vi kom hjem, satte vi i fællesskab lige alle de nyindkøbte varer på plads, før vi begge to tog noget frokost og da vi havde spist den, var vi ufornuftige og derfor forkælede vi hinanden med et vaffelkræmmerhus, der var fyldt op med karamel is.

Nu vil jeg sætte minuturet på en halv times tid, og så vil jeg sætte mig ud på altanen, hvor jeg vil nyde det flotte vejr, imens jeg læser lidt i en af de nykøbte bøger, før jeg går i gang med noget lidt mere fornuftigt.