Arkiver

Fra kaos til orden – Den lange hylde i soveværelset


Hverdagen.

Min Skat og jeg tilhører nok de ganske få, der ikke skal være med til at brænde levende fugle samt smådyr ihjel i aften under fejringen af Sankt Hans, og derfor har jeg lige nu tid til at holde en lille pause foran computeren, før jeg skal til at udfører de øvelser, der skal styrke min ømme højre ankel samt hæl, samt jeg skal vande alle vores små plantepusser ud på altanen samt putter dem for natten, før vi går i seng.

Dermed har jeg også lige lidt tid til at fryde mig over, at jeg i igen dag har kunnet slette yderligere et lille bitte punkt på min liste over opgaver, jeg vil havde lov til at udføre ene og alene af hensyn til mig selv og mit eget velbefindende.

🙂

Lige før min Skat og jeg gik i seng i går aftes, hjalpes vi ad med at tømme den meget lange hylde …

2010/06/23/401.jpg

… inde i vores soveværelse. Det gjorde vi, fordi jeg havde en ide om, at jeg ville bruge dagen i dag til at få ryddet op samt sorteret i indholdet i de 24 grå 15 liters SmartBokse, der stod på den.

I morges nåede jeg at støvsuge de 24 grå 15 liters SmartBokse, der havde stået på hylden, derefter tørrede jeg dem alle som en af med en hårdt opvredet fugtigt klud, før jeg holdt en form for pause foran computeren, imens jeg oprettede 24 nye regneark på den.

Derefter hældte jeg indholdet af de 24 grå 15 liters SmartBokse ud på vores seng, hvorefter jeg sætte et lille rundt hvidt klistermærker, hvorpå jeg havde skrevet et af nummerne fra og med 1 til og med 24, på hver af de 24 grå 15 liters SmartBokse.

Derefter begyndte jeg at sortere i tøjet samt lægge det, der hører sammen, i små bunker, hvorefter jeg begyndte af lægge disse bunker ned i de 24 grå 15 liters SmartBokse samtidigt med at jeg skrev den pågældende SmartBokss indhold ind i dens tilhørende regneark.

Ganske lige som med min lille oprydningsøvelse i den midterste sektion af mit klædeskab i mandags, var hele ideen med dagens øvelse ikke at få smidt noget ud, men derimod at få lidt styr på, hvad der i grund ligger i den enkelt kasse, og det lykkedes da også for mig med henstyn til de 22 af de 24 grå 15 liters SmartBokse.

De sidste to SmartBokse når jeg nok først i løbet af i morgen, for min Skat har lige spurgt mig, om jeg vil klemme hans ribben i bare en lille halv times tid, imens han ser fjernsyn og jeg hækler lidt på det igangværende projekt, og det vil jeg hellere end gerne … men for nu at vende tilbage til den lange hylde inde i soveværelset … da min Skat og jeg havde nydt vores aftensmad samt aflivet den medfølgende opvask, hjalpes vi ad med at få støvsuget den lange hylde inde i soveværelset, for det er nu en gang meget nemmere, når den ene kan stå på toppen af trappestien og støvsuge, imens den anden sørger for at løfte støvsugeren, i stedet for at gøre begge dele selv.

🙂

Derefter tørrede jeg lige den lange hynde inde i vores soveværelse af med en hårdt hårdt opvredet fugtigt klud, før jeg tørrede den efter med en tør klud, og derefter begyndte jeg af sætte de 22 af de 24 grå 15 liters SmartBokse …

2010/06/23/402.jpg

… jeg er blevet færdig med i løbet af dagen …

2010/06/23/403.jpg

… på plads. Så håber jeg, at jeg lige kan nå de sidste to SmartBokse i løbet af i morgen, for dermed har jeg fået løst endnu en af de alt mange små opgaver, jeg så længe har haft lyst til at få styr på, men som jeg har manglet både overskudet samt tiden til at udføre, og dermed er endnu et lille kaospræget hjørne af vores hjem blevet omdannet til 100% dejlig orden. Hvilket føles rigtigt dejligt.