Arkiver

Hjemme igen


Hverdagen.

I virkelighenden er det jo helt vildt underligt, men når min Skat er til et eller andet om aften, så kan jeg simpelhen bare ikke gå i seng, før han er kommet hjem igen, og så er faktisk lige meget, hvor træt jeg er. Sådant havde jeg det også i aften.

Det er mindste lige så underligt, at jeg ud af alle de mange biler, der kører langs med vores blok, altid er i stand til at høre, at det der er vores bil, lige som jeg altid kan høre, når vores garage bliver åbent, og sådant havde jeg det også i aften.

Så derfor stod mit kamera og jeg klar ude på afsatsen, da min elskede Skat …

2010/06/12/301.jpg

… endeligt langt om længe kom hjem efter dagens broløb. Vi var godt nok forberedte på, han nok ikke ville være i stand til at være hjemme før tidligst efter klokken 22:00 og dette kom også til at passe meget godt. For klokken var 22:22 da han endelig efter en lang dag var nået hjem igen.

Han er både øm i hele kroppen, træt samt sulten, for endnu en gang var forplejningen af løberne, når de endeligt var nået i mål efter en løbetur på 21,1 kilometer, mere end elendigt fra arrangørernes side af og hvis jeg skal være helt ærlig, så havde det måske være bedre, hvis arrangørerne havde haft et lidt mindre overskud på dagens broløb og de så i stedet for havde sørget lidt bedre for de cirka 30.000 løber. Det havde ikke jo behøves at koste alverdens og man havde helt sikkert godt kunne undvære bare 100.000,00 kroner ud af et overskud på 1.500.000,00 kroner. Dermed havde arrangørernes også haft nogle løber, der var mere tilfredse end, hvad det nu er tilfældet.

For igen denne gang havde der ganske lige som sidste gang være koks med at finde rygsækken, og der havde været lang kø for at komme med en bus over Øresundsbroen, og da min Skat så endeligt var kommet på en bus, så blev turen over Øresundsbroen yderligere forsinket af, at bussens lige som alle de andres busser brobizz ikke virkede.

Det nytte jo ikke noget, at cirka 30.000 glade løber har fået en sjov oplevelse ved at løbe over Øresundsbroen, når de så bagefter får en negativ oplevelse med hensyn til afviklingen af både forplejningen samt hjemtransporten over Øresundsbroen efter løbet. For det er jo sjovt nok det sidste, de vil komme til at huske allerbedst.