Arkiver

Forberedelserne …


Hverdagen, Oplevelser.

… til dagens broløb er i fuld gang ikke kun hos arrangørerne på begge sider af Øresundregionen, men også hjemme hos os hvor min elskede Skat nu er nået så langt, at han har fundet ud af, hvilken af hans løbetrøjer han skal have på under selve løbet og dermed kan han …

2010/06/12/001.jpg

… nu sætte sit startsnummer på den. Ellers så har det meste af morgen og hele formiddagen indtil videre stået i de allersidste forberedelser tegn. For min Skat skal jo helst både havde noget tøj på før løbet, under løbet samt efter løbet og det tøj, han første skal bruge efter løbet, skal puttet ned i en rygsæk, der skal afleveres til arrangørerne seneste klokken 14:30, hvis han skal være sikker på, den venter på ham, når han er nået til Sverige.

Resten af alle de ting samt alt det tøj, han skal have med, når han kører hjemmefra, bliver lagt ind på vores seng efterhåndens som vi har fundet dem samt det frem, og vi er allerede nu blevet enige om, at de nok skal samles i en stor klapkasse, som han kan anbringe i bilens bagagerum, lige før han kører herfra.

Lige nu er det overskyet her i Roskilde og det blæser ret så kraftig, men hvis vinden forsætter med at blæse i dens nuværende retning, så får de cirka 30.000 løber, der skal løbe en halv maraton over den faste Øresundsforbindelse til al held medvind.