Arkiver

Så ved man …


Hverdagen.

… at det er tirsdag eller rettere så ved jeg, at det er tirsdag morgen.

For nu har det efterhåndens været sådant i et års tid, at når jeg åbner min mailbox tirsdag morgen, så vælter det ind med udenlandske kommentarer, der er blevet skrevet på min blog i løbet af natten, men i stedet for at jeg bliver glad for denne pludselige meget store interesse for min blog og især dens indlæg, så bliver jeg sur meget sur over det.

🙁

For det betyder, at jeg nu skal i gang med at slette en hav af uønskede kommentarer, der alle som en handler om diverse former for potensforlængere midler samt spilekonsoller, og intet i denne verden kan altså være mere uinteressant at beskæftige sig med samt læse om end lige præcist den slags produkter.

Jeg indrømmer hellere end gerne, at jeg simpelhen ikke fatter, at der virkelig skulle findes nogen, der gider at misbruge deres penge på den slags fuldstændige intetsigende samt uinteressante produkter.

Nå … det er vel som sådant bare at gå i gang med opgaven, men jeg vil nu meget heller have haft brugt den times tid, det tager at slette morgens 32 uønskede kommentarer, på at skrive et par små eller mindre af de mange "manglende" indlæg på min blog.