Arkiver

And med ællinger


Oplevelser, Ænder.

Under dagens besøg i Zoologisk Have i København, nåede min Skat og jeg også at besøge Zoovenir-butikken, der ligger ved Abejunglen.

Senere, da vi også havde nået at besøge Zoobutikken, der ligger ved Zoos Indgang og Udgang, viste det sig faktisk, at Zoovenirbutikkens vareudvalg er betydeligt både bedre og mere varieret end Zoobutikkens vareudvalg, og det på trods af, at Zoobutikkens salgsareal er næstren tre gang så stor som Zoovenir-butikkens salgsareal.

Faktisk er både min Skat og jeg ret så skuffede over Zoobutikkens vareudvalg, især fordi Zoologisk Have i København jo trods alt er landets største Zoologisk Have – altså den med det største areal til dyrene og den, som har det højeste antal besøgende per år – det skulle man så bare ikke lige tro, er tilfældet, når man sammenligner Zoobutikkens vareudvalg med vareudvalget i for eksempel Zooshoppen i Aalborg Zoo og Zoobutikken i Odense Zoo for slet ikke at tale om vareudvalget i for eksempel butikken hos Aqua eller på Nordsømuseet.

Tilbage til Zoovenirbutikkens vareudvalg for det indeholder lidt af hvert og lidt til enhvers smag samt pengepung. Jeg er især begejstret for dens store udvalg af bøger, der rummer stort set alt lige fra den lille stof bog til babyen til det store tunge dybegående værk til dyre- og naturelskeren.

Det endte dog med at jeg dyede mig og derfor købte jeg ikke noget som helst under vores besøg i Zoovenirbutikken. Det gjorde min Skat så bare ikke eller rettere det var mig, der fandt frem til denne lille andefamilie idyl …

2009/08/08/201.jpg

… som vi simpelhen bare var nødt til at give et nyt godt og kærligt hjem hjemme hos os, men det var min Skat, der betalte dem. For han var nemlig overbevist om, at mit Dankort ikke ville have godt af at komme frem i lyset i dag, og så var det nok meget bedre, at det var hans, der blev udsat for den oplevelse.

😉

Den lille andefamilie idyl kostede 98,00 kroner, men da vi begge to har årskort til Zoologisk Have i København og det er så smart, at hvis man husker at vise sit årskort, når man betaler i en af havens boder eller butikker, så får man 10% rabat, derfor kom de til at koste 88,20 kroner.

Under alle omstændigheder så blev den lille andefamilie min og jeg er meget glad for dem, og den glæde bliver jo ikke mindre af, at de er en gave fra min elskede Skat.