Arkiver

Årets 21. ups !


Hverdagen.

Vejret er så flot i dag, for solen skinner fra en høj klar blå samt næsten skyfri himmel og det er stort set vindstille. Når vejret er sådant, så har jeg simpelthen bare ikke lyst til at være indendørs, hvis jeg har mulighed for at komme udenfor og derfor endte det med, jeg udfordrede min ømme højre ankel samt hæl med at gå en lille tur på cirka fire kilometer.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med batterier, dagrenovation samt papir og derefter gik jeg rundt om containeren med pap, før jeg forsatte hen til Netto på Holbækvej. Jeg kom forbi to af indgangene til Roskilde Ringen og jeg måtte virkelige lægge bånd på mig selv for ikke at gå en runde derover, men jeg har på fornemmelse, at det er for tidligt at putte det stykke mere på min daglige gåtur, men måske varer det ikke så længe, før jeg er i stand til at gøre det.

🙂

Da jeg nåede til Netto, fik jeg lige købt de få småting, vi manglede derfra, samt lidt mere, for når nu jeg alligevel var i butikken, kunne jeg ikke lade være med at se efter, hvad de havde tilbage af garn. Det endte med, jeg fandt seks nøgler hvidt "Bomuldsgarn" ( 100% bomuld ) med det samme indfarvningsnummer …

2010/08/31/001.jpg

… enten bliver de brugt alene eller også bliver de brugt sammen med nogle af de elve nøgler lys turist garn, jeg købte i går. Garnet kostede en rund tier per styk, hvilket er en helt rimelig pris.