Arkiver

Årets 14. ups !


Hverdagen.

Selv om min Skat og jeg også holder sommerferie i denne uge, så havde jeg en aftale med min zoneterapeut klokken 10:00 i formiddags. Selvfølgeligt kunne jeg godt have haft meldt afbud, men da det er hendes første arbejdsdag efter sommerferien, så skulle jeg enten have ringet til hende i morges eller i løbet af hendes sommerferie og når nu min Skat og jeg ikke skal noget i dag, så kunne jeg jo lige så godt overholde min aftale med hende.

Da jeg var færdig hos min zoneterapeut, ringede jeg til min Skat, for vi havde aftalt, at vi skulle mødes inde i Roskilde centrum og så skulle vi enten have en god en på opleveren i vores lokalområde eller bare nøjes med at handle ind. Det enten med at blive til det sidste.

Da jeg ringede til min Skat, var han lige kommet hjem efter dagens løbetur og da han gerne lige ville nå i bad, før vi mødtes, fik jeg jo lidt tid, hvori jeg havde mulighed for at se samt besøge nogle butikker. Jeg nåede blandt andet forbi Håndarbejdscentret, hvor jeg lod mig friste til at købe lidt garn …

2010/08/05/001.jpg

… nemlig tretten nøgler sort ( farve nummer 01 ) "Løve Bomuld" ( 100% merceriseret bomuld ) … før 22,95 kroner per nøgle … nu …12,95 kroner per nøgle.

Min Skat og jeg mødtes ved Løberen, for han skulle lige have købt et nyt løbebælte med fem små plastik drikkeflasker, derfra kørte vi rundt om Netto og Super Best på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej for at handle ind til resten af indeværende uge samt starten af næste, før vi kørte hjem, hvorefter vi i fællesskab satte alle de nyindkøbte varer på plads.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for min Skat har lige fortalt mig, at vores frokost er færdig, han vil nemlig forkæle os med en æggekage til frokost.