Arkiver

Ugens tilbageblik


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser.

Vaskemaskinen er i fuld gang med at vaske dagens samt ugens allerførste maskinefuld tøj, der lige om lidt er klar til at blive hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen. Så imens jeg venter på, jeg kan komme i gang med den lille opgave, benytter jeg lige tiden til at finde ud af, hvad min Skat og jeg i grund foretog os den 9. august henholdsvis i 2009, 2008, 2007 samt 2006.

Den 9. august 2009 var en søndag og jeg startede dagen med at tænke lidt over, hvordan de fleste af vores store hængepartier var opstået. Efter vi havde nydt aftens menu, alle vores planter ude på altanen samt en smuk solnedgang, kunne jeg desværre ikke komme til at putte billederne af det ud på min blog, da vores web-hotel havde nogle tekniske problemer.

Den 9. august 2008 var en lørdag og om formiddagen gik vi en hyggelig lille tur i vores lokalområde, hvor vi blandt andet kom rundt om Panduro Hobby på Københavnsvej, der på det tidspunkt havde ophørt udsalg. Så derfor lod jeg mig friste og det endte med at blive til det års 11. ups !

Den 9. august 2007 var en torsdag og jeg afspadserede hele den uge, og på trods af det havde jeg alligevel langt over 200 timer stående på flex-konto, men det forhindrede mig ikke i at passe mit daglige arbejde, fordi min kollega fra Store Valby flere gange i løbet af uge bragte uløste arbejdsopgaver til mig samtidigt med hun bragte de løste arbejdsopgaver fra mig til mit arbejde. Jeg startede dagen med at nyde en flot solopgang, i løbet af eftermiddagen blev jeg færdigt med et par glade hæklede grydelapper, og lige før sengetid nød min Skat og jeg endnu en flot solnedgang.

Den 9. august 2006 var en onsdag og om aften efter vi begge to var kommet hjem fra vores respektive job samt vi havde overstået både aftensmaden samt den tilhørende opvask, deltog vi i en hyggelig byvandring sammen med Lotte Fang-Borup.

Endnu er mandag den 9. august 2010 ganske ny samt næsten ubrugt, og jeg håber, at jeg næste år, hvis jeg læser tilbage på min blog, kommer til at huske dagen som en virkelig dejlig en af slagsen.

Nu er vaskemaskinen lige blevet færdigt med dagens første maskinefuld tøj, så derfor vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med at hænge det nyvaskede tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen.