Arkiver

Lidt mere om Mikkeline


Hverdagen.

I går morges badede jeg Mikkeline samt Nutte og imens jeg tørrede Mikkeline

2010/08/19/001.jpg

… opdagede jeg, at der står en hel masse i hendes nakke …

2010/08/19/003.jpg

… samt på hendes ryg …

2010/08/19/002.jpg

… da Evi så lidt senere på dagen i en kommentar skrev, at Mikkeline ligner en så kaldt Rosenbuddukke, blev jeg lidt nysgerrig, for hvilken form for dukke er hun i grunden.

Via lidt søgning ved hjælp af Google fandt jeg ud af, at Mikkeline ikke er en Rosenbuddukke, da de dels er fremstillet af celloui og dels fordi de er cirka 15 centimeter høje. Mikkeline er fremstillet af en eller anden form for gummi eller blød plastik og hun er cirka 22 centimeter høj med ildrødt nylonhår.

Jeg forventer ikke, at Mikkeline er en formue værd og selv om hun er det, så er hun ikke til slag, men jeg kunne godt tænke mig at finde ud af, hvilken form for dukke hun i grunden er.

Ind til videre har jeg fundet ud af, at Mikkeline er skabt af en amerikansk kunster, der hed Charlot Byj, der foruden nogle få dukker også har skabt diverse billeder, påklædningsdukker samt cirka hundrede forskellige porcelænsfigurer, og at næsten alle hendes figurer var rødhåret

Jeg har også fundet ud af, at Mikkeline er fremstillet i 1962 på en tysk fabrik, der hedder Goebel.

Så hvis du ved lidt mere både om Mikkeline, Goebel eller Charlot Byj så må du meget gerne dele din viden med mig.

Jeg håber ikke, at der er nogen, der har lige overlast eller på anden måde har taget skade af de overfor viste billeder, da jeg udemærket godt er klar over, at det af nogen nok vil kunne opfattes som værende lettere pornograftiske, da Mikkeline ikke har nogen som helts form for tøj på samtidigt med hun fremviser alle sine tatoveringerne.

😉