Arkiver

Den allerførste hverdag …


Hverdagen.

… efter vores tre uger lange sommerferie er så små ved at være brugt helt op og dermed er der "kun" nitten uger samt tre dage tilbage, før vi kan komme til at tage hul på vores kombinerede jule- og nytårsferie. Det er godt nok rigtigt lang tid.

Lige nu er vi begge to igen så trætte, at vi har svært ved at holde os vågne, så lige om lidt går vi i seng. Min Skat har dog lige et par småting, han lige vil klarer via sin computer, før det er sengetid for hans vedkommende og så kan jeg jo lige så godt bruge tiden til at opsummere, hvad jeg i grund har brugt denne mandag til. For så kan det måske være, jeg bedre kan forstå, hvorfor jeg er så træt lige nu.

I morges stod vi op til normaltid og vi nåede begge to alle de der helt almindelige praktisk huslige hverdags opgaver, før min Skat smuttede ud af hoveddøren, så han kunne køre ind til sit arbejde. Derefter tog jeg min morgenmad samt min morgenthe med ind foran min computer, så jeg kunne komme til at skrive et lille morgenindlæg.

Ved 7:00 tiden gik jeg i gang med at finde ud af, hvad det skulle med i dagens første maskinefuld vasketøj, hvorefter jeg satte vaskemaskinen i gang med den, før jeg selv gik i bad. Imens jeg ventede på dagens første maskinefuld vasketøj skulle blive klar til at blive hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, benyttede jeg ventetiden til først at finde ud af, hvad der skulle med i dagens anden samt sidste maskinefuld vasketøj og derefter til via min blog at læse lidt tilbage i min Skats og mit liv.

Da jeg havde hængt dagens første maskinefuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen samt strøget det, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestiv på soveværelsets dør, satte jeg vaskemaskinen i gang med dagens anden maskinefuld vasketøj og derefter gik jeg rundt om containeren med papir, rundt om containeren med glas samt rundt om containeren med pap, før jeg gik over til Aldi på Søndreringevej, så jeg lige kunne komme til at handle lidt ind.

Da jeg kom tilbage, satte jeg lige alle de nyindkøbte varer på plads, før jeg tømte vaskemaskinen samt hængte det nyvaskede tøj til tørre på dels vingetørrestativet og dels det lille tørrestativ ude på altanen samt lige fik strøget det, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, hvorefter det blev hængt til eftertørring på det lille tørrestiv på soveværelsets dør. Så satte jeg mig ind foran computeren, så jeg kunne begynde at udvælge billederne til de manglede indlæg i min lille følgeton "Aftens menu …", imens jeg spiste et æble.

Dette var jeg lige blevet færdigt med, da det ringede på vores hoveddør, det var postbudet, der gerne ville aflevere den ventede pakke med efterårs- og vintertøj fra H & M. Jeg fik lige tjekket, at pakken indhold svarede til det, der var blevet bestilt, samt prøvet det af det nyindkøbte tøj, der er til mig selv, før jeg smuttede ud af hoveddøren.

Jeg startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation og derefter gik jeg ud til Ro´s Torv, hvor jeg dels fik set butikker samt dels handlet lidt ind, før jeg gik hjemad igen. Jeg nåede at tale i mobiltelefon med min Skats fætter i Esbjerg, imens jeg gik ud til Ro´s Torv, samt at tale i mobiltelefon med Wivi, imens jeg gik hjem fra Ro´s Torv.

Da jeg kom hjem, puttede jeg de nyindkøbte varer på plads og derefter smurte jeg min frokost, som jeg tog med ind foran min computer, så jeg kunne pakke de udvalgte billeder til min lille følgeton "Aftens menu …", imens jeg spiste min frokost. Derefter satte jeg min ind i den ene af vores to sofaer og så gik jeg i gang med at brodere på det lille igangværende projekt, indtil min Skat kom hjem fra arbejdet.

Under normale omstændigheder ville jeg have haft fået en lille halv times tid sammen med det lille igangværende broderi, men min Skat kom næsten en halv times tid senere hjem fra arbejdet end hvad han normalt plejer at gøre det. Fordi der desværre var sket et større færdselsuheld på Holbækmotorvejen, hvilket havde givet en meget lang bilkø, som han desværre var havnet i, men han vil meget heller sidde i en bilkø på grund af et færdselsuheld end at være involveret i selve færdselsuheldet.

Min Skat kunne lige nå at spise noget lynhurtigt frokost, imens jeg pakkede hans rygsæk og da han var kørt til træning, gik jeg i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt frokost og derefter strøg jeg de to maskinefulde ( 88 stykker ) tøj, der havde hængt til tørre på dels vingetørrestativet og dels det lille tørrestativ ude på altanen det meste af dagen, så det kunne komme på plads i diverse skabe samt skubber.

Så ringede Poul til mig og da vi havde afsluttet vores samtale, gik jeg i gang med at vande alle vores alt andet end små plantepusser både ude på altanen samt inde i lejligheden samtidigt med jeg lige fik nippet visne blade samt blomster af dem. Derefter satte jeg mig ind ved computer, hvor jeg gik i gang med at skrive nogle af de manglede indlæg i min lille følgeton "Aftens menu …".

Da min Skat kom hjem fra dobbelt træning, gik han i gang med at tilberede vores aftensmad, imens jeg tømte hans rygsæk samt satte vaskemaskinen i gang med at vaske hans træningstøj, derefter dækkede jeg spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi spiste aftens menu.

Så fik vi lige i fællesskab ryddet til side, vaske op, tørret af samt stillet på plads efter vores aftensmad og derefter satte vi os i sofaen foran fjernsynet, imens min Skat så et eller andet fra Discovery og jeg begyndte opvindningen af nogle nøgler af det hvide Baby Bear garn, jeg skal bruge til et sengetæppe til vores dobbeltseng. Det skal nok blive både et hyggeligt, men også noget tungt projekt, når jeg en gang kommer i gang med det.

Nu kan jeg hører, at min Skat er ved at lukke sin computer, så vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg også kan komme til at slukke for min computer, så vi begge to kan komme i seng nogenlunde tidligt i aften. Så vi forhåbentlige er bare nogenlunde friske samt veludhvilede, når vi allerede igen i morgen tidligt skal tage hul på en hel ny arbejdsdag.

Godnat og sov godt derude i Blogland.