Arkiver

Årets 2. ups !


Hverdagen.

I lørdags begyndte Stof & Stils januar udsalg og selv om min Skat og jeg stod ude i butikken ved 11:00, så var det ikke muligt for mig at købe det garn, jeg havde sat mig for at købe, i den mængde, jeg gerne ville have haft. Så jeg nøjes med at købe lidt mindre garn end først beregnet.

Da vi kom hjem. prøvede jeg at bestille det ønskede garn via Stof & Stils netbutik, men også her var alt udsolgt. Så var det, jeg kom i tanke om, at det jo godt kunne være, at deres netbutik først starter sit udsalg den efterfølgende mandag.

Mandag formiddag klokken lidt efter 9:00 prøvede jeg så igen at bestille det ønskede garn via Stof & Stils netbutik, i går blev pengene trukket på mit Dankort og for nogle ganske få minutters tid side var posten lige forbi os for at aflevere denne store papkasse …

2010/01/06/101.jpg

… der indeholder ti poser med ti nøgler Baby Bear ( 100% acryl ) med en løbelængde på 230 meter per 50 gram. Eller skrevet på en anden måde der er for 600,000 kroner garn og selv om jeg har måtte give 80,00 kroner for at få det tilsendt, så har jeg stadigvæk sparet 415,00 kroner i forhold til garnets normalpris.

Jeg er oven i købet så heldig, at det garn, der er kommet med posten i dag, har nøjagtigt det samme indfarvnings nummer som det garn, jeg købte i lørdags.

Garnet er allerede øremærket, for det er min mening, at det skal bruges til et hæklet sengetæppe til vores dobbeltseng. Ikke så meget fordi, jeg helt vildt ønsker mig et sengetæppe, men fordi jeg har helt vild lyst til at prøve at hækle et sengetæppe.

Jeg har valgt at bruge tyndt acryl garn til dette kommende store projekt, fordi acryl er både lettere samt varmere end bomuld og så tørre det væsentligt hurtigere, når det bliver vasket.