Arkiver

Juletræet med sit pynt


Hverdagen.

Hvert år prøver min Skat og jeg på at nå at fotografere årets juletræ samt lidt af dets pynt, sådant som det hænger på juletræets grene. Så selvfølgeligt vil vi også gerne nå at gøre det med årets eller rettere sidste års juletræ. Godt nok nåede min Skat at fotografere juletræet …

2010/01/02/001.jpg

juleaften lige som jeg nåede at fotografere alle julegaverne under juletræet, men ingen af os har endnu nået at fotografere så meget som bare et eneste nærbillede af hverken juletræet eller dets pynt.

Da vi har aftalt, at vi vil pille alt pyntet af juletræet i dag, så er det vel ved at være på høje tid og i så absolut allesidste øjeblik at vi her til morgen tog hvert sit kamera, hvorefter vi fotografere både juletræet og dets pynt. Derfor kommer der her nogle få nærbilleder af noget af pyntet på vores juletræ anno 2009.

🙂

Min store kærlige for dyr og især ænder viser sig helt tydeligt på vores juletræ for eksempel i form af denne søde blå glas and …

2010/01/02/002.jpg

… der for øvrigt har selskab af en gul, en rød og en grøn artsfælle. Min Skat og jeg købte dem i Magasin i starten af december 2001 og de er før øvrigt også de fire alleførste stykker juletræspynt, min Skat og jeg købt sammen. Måske er det derfor, de betyder specielt meget for især mig.

Den hvis plys and …

2010/01/02/003.jpg

… sad oprindeligt i en nøglering fra det tyske firma Nici og den har selskab af den grønne glas and, som jeg lige har omtalt under det forrige billede.

Julen forbindes med slik og derfor finder man både små og store bolchestokke, der er fremstillet af plastik, samt små bolcher, der er fremstillet af glas, på vores juletræ. Her…

2010/01/02/004.jpg

… er det en af de tre glas pingviner, jeg købte hos Søstrene Grene for tre år siden, der er ved at forgribe sig på et af bolcherne.

Lidt mere slik i form af endnu et lille glas bolcher samt en af de store plastik bolchestokker …

2010/01/02/005.jpg

… der her har selskab af en hafferlaf. Den samt Grislingen, Peter Plys og Tigerdyret er nogle af årets nyheder på vores træ. De er alle fire beregnet til at hænge til pynt på en mobiltelefon og de var sat ned fra 29,95 kroner til en rund tyver hos Føtex lige før jul.

Endnu en af mine ting, der nok ikke hænger på så forfærdigelige mange juletræer, men Pimboli …

2010/01/02/006.jpg

… der sidder i en ostestjerne har altså selskab af både Diddl og Diddlina. De blev alle tre købt i december 2002, hvor jeg fandt dem hos Bog & ide i Herlev Bymidte Butiks Center. Den gang kostede 29,95 koner per styk. Den sjove røde æggeformet glas spiral, der hænger til højre for Pimboli, er for øvrigt købt hos Søstrene Grene, hvor den lå i æske sammen med fem andre magen til for 27,75 kroner. Jeg har for øvrigt også købt et hold i grønt.

Vi har en hel del forskellige glas ting på vores juletræ som for eksempel lilla glaskugler …

2010/01/02/007.jpg

.. i flere forskelige størrelser samt udsmykninger.

Det lille spiralformet glas juletræ …

2010/01/02/008.jpg

… er imellem dette års nyheder. Det var min skat, der fandt dem hos Føtex, da vi handlede ind søndag før juleaften. De var for øvrigt sat ned fra 29,95 kroner til en rund femmer for to stykker.

Nogen vil jo kok mene, at juletræspynten hænger lige vel tæt på vores juletræ …

2010/01/02/009.jpg

… men efter min Skats og min mening, hænger det lige præcist så tæt, som den slags nu en gang skal hænge og vi vil sangens kunne finde plads til meget mere.

Til allersidste så skal I også lige se elgen og dens kalv …

2010/01/02/010.jpg

… der altid står under vores juletræ, først fordi de passer godt på vores julegaver og bagefter fordi de passer godt på selve juletræet. De blev købt hos Aldi i december 2004 og de har haft en fast plads under årets juletræ lige siden.

Nu vil min Skat og jeg begiver os ud i kulden og senvejret, for vi er nødt til at handle lidt ind. Vi skal dels i Netto og Aldi efter madvarer samt andre helt almindelige hverdagsting og vi skal dels i Netto og Stof & Stil efter lidt sold, men det kommer der nok noget mere om, hvis vi får fat i det ønskede.