Arkiver

Farvel til år 2009 samt goddag til år 2010


Hverdagen.

Så sluttede år 2009 endeligt langt om længe og vi har lige for nogle ganske få minutters tid siden sagt: "Goddag" til år 2010, hvilket min Skat og jeg gjorde stående foran fjersynet, så vi kunne holde øje med rådhustårnet klokkeslag. Derefter spise vi hver vores chokoladeflaske samtidigt med at vi kærligt holdt om hinanden, og vi lovede hinanden, at vi vil står sammen og vi i fællesskab vil prøve på at komme igennem de opgaver og prøvelser, som år 2010 vil byde os og så håber vi på, at det vil være mest af de gode ting og mindst af de onde ting, som vi skal igennem i år.

Derefter tog min Skat sit kamera samt gik ud i badeværelset, hvor han åbnede vinduet, og imens han er i fuld gang med at fotografere fyrværkeriet, som lyser og stråler med mange forskellige flotte og kønne farver på himlen over os, så vil jeg lige ønske jer alle sammen derude i Blogland et rigtigt godt og yderst lykkebringende nyt år.

Jeg håber, at år 2010 virkeligt vil blive et af de år, som vi alle som en kommer til at huske samt tænke tilbage på med glæde, fordi det forhåbentligt kommer til at rumme en hel masse godt til os alle sammen.

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂