Arkiver

Det var næsten årets allerførste hverdag


Hverdagen.

Imens min Skat er ved at tilberede vores aftensmad, sidder jeg endnu en gang foran min computer samtidigt med jeg tænker lidt over, hvad der i grunden er blevet af tiden i dag ?

Jeg føler, at dagen simpelhen bare er fløjet af sted og at jeg stort set ikke har nået noget som helst ud over, at jeg er blevet rigtigt godt gammeldags træt.

Egentligt er det kun blevet til, at jeg har nået at vaske og stryge to maskinefulde finvask ( 37 stykker ) tøj, som jeg har fået hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer. Dermed har jeg nået at arbejde mig igennem den øverste femtedel af bunken med vasketøj.

Jeg har nået at rydde op i alt det, som efterhåndens var kommet til at ligge på vores sofabord, imens det ventede på, at jeg tog mig sammen til at kigge det igennem og derefter smide stort set det hele ud.

Jeg har været en tur rundt om containerne med brugte batterier, dagrenovation samt papir, rundt om containeren med glas, rundt om containeren med pap, rundt om postkassen med et brev, til min læge efter en henvisningen til en fysioterapeut og derfra en tur i Aldi. Jeg fik lige ryddet op i vores køleskab samtidigt med, jeg fik sat de nyindkøbte madvarer på plads i det.

Jeg har nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost. Jeg har nået at vande alle vores potteplanter samt nippe visne blade og blomster af dem. Jeg har også nået at tale i mobiltelefon med både Anne og Wivi cirka en halv times tid med dem hver.

Da min Skat ikke følte sig helt på toppen i morges, ville han kun til halvdelen af hans normale mandags træning og derfor kørte han direkte til træning, da han kørte fra arbejdet. Det har så også bevirket, at han kom noget tidligere hjem i dag, end hvad han normalt gør på en mandag. Det kommer så til at betyde, at vi kan spise næste halvanden time tidligere og så kan det være, at vi måske lige kan nå at have lidt glæde af hinanden i en times tid, før vi skal i seng for at sove. Så vi kan være bare nogenlunde friske i morgen, når vi skal op igen til en hel ny arbejdsdag.