Arkiver

Ajourføring af min blog – December 2009


Hverdagen.

Min blog fungere først og fremmest som min dagbog, mit fotoalbum, min husketavle samt min scrapbog, og alle de indlæg, jeg skriver på min blog, bliver kun skrevet for min egen skyld. Jeg er nemlig udemærket godt klar over, at der nok ikke findes bare en eneste, der kan have glæde eller på nogen som helst anden måde kan få noget som helst ud af at læse om mig og især den måde, hvorpå jeg lever mit liv.

Min blog har næsten eksisteret i fire år, for den har fire års fødselsdag den 1. april og det er bestemt ikke nogen aprilsnar, og der ligger efterhåndens næsten 3.000 indlæg på den, hvilket gør, at jeg har mere og mere, jeg kan se tilbage på.

Selvfølgeligt er det kun min Skat og mig, der har nogen som helst interesse i at kunne læse samt se noget om alle de virkelig dejlige ture, han og jeg har været på. Lige som det også kun har interesse for ham og mig at kunne slog efter, hvornår vi for eksempel fik sat vinterdækkende på bilen sidste år, forrige år samt året før. Til gengæld synes vi så også begge to, det er hyggeligt at kunne læse om, hvad vi for eksempel fortog os i dag for et års, to års samt tre års tid siden og det er lige præcist derfor, jeg har en drøm om at komme til at skrive alle de mange "manglede" indlæg på min blog.

Her til morgen har jeg så taget den fornøde tid til at skrive ni små manglede indlæg fra december 2009 og skulle der være bare en eneste, der er lidt nysgerrige efter, hvilke ni små indlæg det drejser sig om, så kommer der her en lille list over dem …

Søndag den 13.12.2009 …
En rygskrubber and

Tirsdag den 15.12.2009 …
Nye snemænd
Årets 20. ups !
Nye porcelæns ænder

Lørdag den 19.12.2009 …
Så kom vinterdækkene på
God eftermiddag sol
Dryp, dryp, dryp

Søndag den 20.12.2009 ..
Et par gårdnisser
God eftermiddag sol

Skulle der være bare en eneste, som godt kunne tænke sig at læse bare et enkelt af indlægene, kan dets titel bruges som et direkte link.