Arkiver

Frokostpause


Hverdagen.

Det virker som om, dagen i dag godt kan gå hen at blive endnu en af de dage, hvor jeg ikke rigtigt når noget eller rettere skrevet en af de der dage, hvor jeg efter min egen mening ikke rigtigt når noget.

Efter jeg havde været i bad, fremstillede min hæklenål og jeg i fællesskab to små kaniner og derefter tog jeg mig sammen til at tømme vaskemaskinen, der havde hygget sig med en kulørt finvask på 40 grader. De to kjoler, der bliver pænest, hvis de bliver strøget, imens de stadigvæk er våge, blev det, hvorefter de blev hængt til tørre på det lille tørrestativ på soveværelsets dør, imens resten af tøjet blev hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen.

Jeg nåede at spise lidt mellemmad, før Anne kom. Hun var sådan cirka rundt regnet næsten lige i nærheden og hun skulle videre til Hedehusene, så hun havde lovet, at hun ville køre min ud til Fysiocenter Roskilde, hvor jeg havde en aftale med min fysioterapeut klokken 11:00.

Anne og jeg nåede at hyggesnakke i en lille halv times tid, før vi kørte, og jeg synes, det er utroligt sødt af hende, at hun kørte mig derud. For dybest set kan det jo under ingen som helst omstændigheder på nogen som helst måde komme Anne ved, at jeg skal til fysioterapeut og at jeg helst ikke må hverken gå, løbe, stå eller støtte på min højre hæl. Så tak for turen Anne.

Min læge havde sendt en henvisning til min fysioterapeut, men den henvisning er min fysioterapeut ikke tilfreds med. Min læge mener, der er tale om en hælespore og derfor har hun givet mig en henvisning på fire gange laserterapi. Så nu vil min fysioterapeut skrive en e-mail til min læge, hvori hun vil redegøre for både min diagnose samt hendes behandling af den og så må vi tage den derfra.

Jeg gik hjem ude fra Fysiocenter Roskilde og jeg var lige en tur forbi Fakta i Østervang Centret for at handle ind, før jeg gik det sidste lille stykke vej for at komme hjem. Da jeg gik forbi Østervangskolen, fik jeg øje på dette flotte snefyldte træ …

2010/01/07/201.jpg

… der står i skoldegården, for selv om jeg synes, sne er frygteligt besværligt og jeg bestemt ikke har det godt, det lige for tiden er slædehunde hammerende koldt, så kan jeg dog stadigvæk godt glæde mig over, der også er noget kønt ved sne i hvert faldt lige indtil den er blevet beskidt og grim.

Da jeg kom hjem, satte jeg lige de nyindkøbte varer på plads, derefter smurte jeg min frokost, som jeg spiste, imens jeg skrev en lille e-mail til min skat samt dette indlæg, så nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med at aflive opvasken, bagefter skal jeg så i gang med at stryge resten af det nyvaskede tøj.