Arkiver

Årets allerførste dag


Hverdagen.

Årets alleførst dag er godt nok gået hurtigt. Måske skyldes det, at min skat og jeg kom alt for sent i seng i nat og at vi derfor også kom alt for sent op i morges.

Vi har begge to brugt det meste af dagen på at gøre det, som vi hver især havde allermest lyst til at gøre. Det vil sige, min Skat har siddet foran sin computer og jeg har dels hæklet på det igangværende projekt og dels skrevet på min blog.

Vi har også i fællesskab nået at lægge et fuldt ud brugbart budget for indenværende år, og det ser ikke helt så dumt ud, som vi umiddelbart havde frygtet, at det ville gøre.

Skrevet på en anden måde … hvis både vores faste og vores variable udgifter ikke bliver større i år, end de rent faktisk var det sidste år, og selvfølgelig har vi taget højde for den normale prisudvikling samt lagt lidt til alle beløbende, så kan vi rent faktisk godt få det til at løbe sådant nogenlunde fornuftigt rundt i år, også selv om vi hele året kun har en indtægt nemlig min Skats.

Dermed har vi også fundet ud af, at vi rent faktisk har råd til, at jeg forsætter med at være 100% fuldtids hjemmegående, sådant som vi begge to ønsker.