Arkiver

Det sneede …


Hverdagen.

… mere eller mindre stort set hele dagen i går, for det var først i løbet af aften, det begyndte at klare op. Egentlig faldt der til al held ikke ret meget sne, men på grund af blæsten, så lagde sneen sig ikke i et pænt jævnt lag, men der imod i et yderst ujævnt lag. Så nogle steder er helt snefrie og andre steder er der snedriver på femten til tyve centimeters højde.

Her til morgen gik vores varmemester i gang med at feje sneen væk allerede ved 4:50 tiden, så der var til al held ingen problemer, da min Skat skulle have bilen ud af garagen, før han kørte hjemmefra. Hvor vidt der så også er ryddet og farbare veje hele vejen ind til hans arbejde, ved jeg først noget om, når han er nået frem og han har sendt mig en lille e-mail derom.

Jeg indrømmer hellere end gerne, at jeg synes, det ser kønt ud, når det hele derude er pakket ind i et pænt lag nyfaldet sne, men jeg har nu heller ikke noget imod at indrømme, at jeg synes, det er højst upraktisk samt at jeg er ved at være træt af kulde og vinter. Vi kunne altså godt meget snart bruge noget forår med masser af solskin samt varme.

Pas rigtigt godt på jer selv, hvis I bevæger jer udenfor i løbet af dagen.