Arkiver

Hyggeligt


Hverdagen.

Efter jeg for små seks års tid siden flyttet til Roskilde, er det desværre ikke ret tit, Poul og jeg har mulighed for at se hinanden. Det skyldes dels, at det tager alt for lang tid at komme fra Herlev / Roskilde til Roskilde / Herlev. For hvis alt gå efter diverse køreplaner, tager turen med de offentlige transportmidler 1:45 timer og hvor tit er det så lige, at busser og tog kører efter planerne samt dels at vi har svært ved at finde et tidspunkt, hvor vi begge to har tid til det, men i dag havde Poul taget en fridag, da han skulle have aflæst både vand samt varme, og da jeg ikke skal diskutere med en arbejdsgiver om hvorvidt jeg må holde en fridag eller ej, så benyttede vi os altså af chancen for at ses.

Min Skat og jeg kørte hjemmefra ved 9:00 tiden og ved 9:30 tiden satte han mig af lige uden for indgangsdøren til en opgagn, som Poul bor i, og jeg gik op af trappen til ham. Det viste sig, at varmemesteren lige havde været der for at aflæse både vandet samt varmen, og at vi dermed havde resten af tiden for os selv uden at blive forstørret af andre end Sweetheart, der mere eller mindre lå hos os begge to på skift. Der er nu heller nok ikke noget så dejligt som en kælen kat …

2010/01/26/201.jpg

… og man lære virkeligt at holde en pause, når man ikke har nogen som helst mulighed for at slippe fri fra rovdyret.

😉

Jeg har virkeligt savnet Poul og selv om vi taler i telefon sammen mindst hver anden dag, så er det jo alligevel noget helt andet at sidde overfor hinanden, imens vi taler sammen samtidigt med Sweetheart skiftevis ligger hos eller leger med den ene af os.

Min Skat kom ved 14:30, for vi havde aftalt, at han skulle hente mig, når han kørte hjem fra arbejdet. Dels går det meget hurtigere at komme fra Herlev til Roskilde i bil og dels skal der jo bruges lige præcist den sammen mænge benzin på turen uanset om der er en eller to personer i bilen, og så kunne jeg jo lige så godt spare de penge, som jeg ellers skulle havde brugt på at komme hjem med de offentlige transpormidler. Dertil kommer, at når vi nu fulgte ad hjemad, fik vi lidt mere tid sammen, end hvad vi ellers ville havde haft mulighed for at få i dag, samtidigt med vi lige kunne nå at handle lidt ind i fællesskab.