Arkiver

Skønne keramikting


Hverdagen.

Når nu min Skat og jeg var kørt ind til Poul for at tjekke om han havde det godt, så synes Poul, at jeg lige så godt kunne få den eller rettere de ekstra julegaver, han havde købt til mig, med hjem i dag og sikke nogle virkelig skønne ting, der var i den pakke.

🙂

Det allerførste, jeg pakkede ud, var dette lille søde keramik hus …

2010/01/23/001.jpg

… der simpelhen bare har så mange og så fine dejtaler. Det må virkeligt have taget meget lang tid at fremstille det. Det skal nok komme til at stå til hygge samt pynt et eller andet sted i vores hjem om ikke hele årets rundt så i hvert fald i et af vores snelandskaber.

Det næste, jeg pakkede ud, var hele denne herlige flok røde keramik fluesvampe …

2010/01/23/002.jpg

… og selv om jeg indrømmer, at jeg altså bedst kan lide de to små, så synes jeg nu rigtigt godt om dem alle fem og de skal nok kommer til at stå til hygge samt pynte et eller andet sted i vores hjem om ikke hele året rundt så i hvert fald i løbet af efteråret samt til Halloween.

Det mindste af gaverne, jeg pakkede ud, var denne skønne keramik nisse …

2010/01/23/003.jpg

… med et meget vildt skæg, en stor næse og en endnu større nissehue. Jeg tror, den er i familien med de to keramik nisser, Poul gav mig i december 2007.

Det allersidste, jeg pakkede ud, var dette dejlige keramik frøpar …

2010/01/23/004.jpg

… der nok ikke er helt poliske korrekte. For frøkongen har en pibe ( den er dog ikke tændt ) i sin mund, og frødronningen har røde kysseklare læber. De skal nok komme til at stå frem i hvert ved juletid og nok også til Halloween, for måske er der tale om et forhekset regentpar.

Poul har købt alle de mange skønne keramikting på Nye Vejs julemarked og alle tingede er fremstillet af de dygtige mennesker i stedets keramikværksted.