Arkiver

Hæklede tungekanter


Hverdagen, Håndarbejde.

Som jeg skrev lidt om i onsdags, så var jeg i et meget letsindigt øjeblik kommet til at love Sister Bonde, at jeg ville hækle nogle blonde- samt tungekanter for hende, og når jeg lover nogen noget, så holder jeg det altså også.

Desværre slap garnet op, før jeg var færdigt med opgaven, så Sister måtte en tur forbi en garnbutik for at købe et nøgle garn mere og hun var så heldig, at hun ikke alene fik fat på et nøgle garn i den sammen farve, men også med det sammen indfarvnings nummer. Hvor heldig har man lige lov til at være ?

I går eftermiddages var Sister lige rundt om mig for at aflevere garnet og i går aftes nåede jeg at hækle resten af tungekanten på kroppen af hende trøje …

2010/01/26/001.jpg

… og her til morgen har jeg så nået at hækle tungekanten på begge ærmerne. Så nu har jeg lige sendt en sms til hende, hvori der meget kort stod: "Et styk færdigt sommetrøje er klar til afhentning".

For en meget sjælden gang skyld har jeg taget tid på, hvor længe jeg har været om en håndarbejdsopgave og alt i alt har jeg været 5:30 timer om at hækle samtlige blonde- og tungekanter på denne trøje.