Arkiver

Så er det …


Hverdagen.

… endeligt langt om længe blevet fredag. Min Skat og jeg har lige taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag. Hvilket så bydertyder, at vi begge to om sådant cirka rundt regnet små tolv timers tid kan tage hul på årets fjerde weekend.

Den kommende weekend skal nok også blive nydt i fulde drag, selv om vi nok heller ikke i denne uge kommer til at have ret meget overskud til at foretage os så forfærdeligt meget andet end lige præcist det allermeste nødvendige i løbet af den. For desværre er vi begge to stadigvæk syge. Min Skat har nu haft ondt i halsen samt været meget snottet siden begyndelsen af vores juleferie og jeg har selv hostet mig igennem de sidste otte ugers tid lige som min ømme hæl heller ikke har fået det bedre, men bare det, at vi har lidt tid sammen herhjemme, er nok til, det ser ud til at blive en god weekend på trods af alt det andet.

Nu er der så for øvrigt "kun" ni ugers tid tilbage, før min Skat og jeg forhåbentlig kan komme til at tage hul på vores ti dage lange påskeferie. Hvis min Skat ellers får mulighed for at holde tre ferie- eller flexdage eller han bare i det mindste kan arbejde hjemmefra de tre første hverdagen i selv påskeugen.