Arkiver

Hvide hæklede kaniner med kulørte halstørklæder – Del 2


Hverdagen, Håndarbejde.

Idyllen med de to hvide hæklede kaniner med kulørte halstørklæder, der hang og hyggede samt pyntede i vores pyntegrene, varede ikke så længe. For på en eller anden underlig måde, som jeg næsten slet ikke var involveret i, lykkedes det for dem begge to at hoppe ned i Annes taske, lige før hun og jeg gik herfra i går formiddags, som en lille bitte "tak fordi du er så søde, at du vil køre mig ud til Fysiocenter Roskilde".

Da jeg jo selv synes, de hvide hæklede kaniner med kulørte halstørklæder er søde og da jeg som sædvanligt ikke havde skrevet en opskrift eller tegnet et diagram over, hvordan de fremstilles, så har jeg her til aftens hæklet et par mere …

2010/01/08/401.jpg

… imens jeg stadigvæk kan huske, hvordan jeg gøre det. Jeg skal nok til at vende mig til, at jeg enten skriver en opskrift om ikke andet så kun med stikord, som kun jeg forstår, eller til at tegne et diagram, hver gang jeg lige får en god ide, som jeg lige skal føre ud i livet.

Ganske lige som i går har jeg kun brugt cirka 20 gram hvidt ( farve nummer 01 ), samt tre gram af både rødt ( farve nummer 11 ) og blåt ( farve nummer 20 ) Cotton ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, som jeg har haft til rest fra tidligere projekter.

Også her til aften nåede jeg kun lige præcist at binde halstørklæderne rundt om de to hoppende størrelsers halse, før de hoppede op i vore pyntegrene, hvor de nu har sat sig rigtigt godt til rette.

😉

Så må vi se, hvor længe de bliver siddende der.