Arkiver

En flad keramik nisse


Hverdagen.

I lørdags, da min Skat og jeg var kørt ind til Poul for at tjekke, hvordan han havde det, gav Poul mig min ekstra julegave eller retter ekstra julegaver, for der var ikke mindre end ni forskellige ting i pakken, med hjem. Vi havde ellers aftalt, at jeg ville få den i dag, når jeg kom ind til ham.

Imens jeg så var på besøg hos Poul i dag, kom vi til at tale om gavens spændende indhold og Poul spørger så: "Hvad synes du om den flade nisse ?", "Du mener nissen med det vilde skæg, den store næse og den endnu større nissehue ?" svarede jeg, "Nej, jeg mener den store flade nisse til at hænge op på væggen" svarede Poul, "Sådan en var der ikke i pakken" svarede jeg.

Det viste sig nemlig, at Poul ikke have en pakke, men derimod to pakker til mig og at det kun var den ene af dem, han havde nået at give mig i lørdags. Så derfor fik jeg den sidste af pakkerne i dag og den indeholdte denne skønne falde keramiknisse …

2010/01/26/301.jpg

… til at hænge op på en væg. Den er lige som de øvrige keramikting købt på Nye Vejs julemarked og alle tingede er fremstillet af de dygtige mennesker i stedets keramikværksted.