Arkiver

Den fjerde dag …


Hverdagen.

… i den tredje samt allersidste uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der desværre kun tre dage tilbage af årets sommerferie.

I dag har været en af den slags dagen, hvor tiden simpelhen bare er fløjet af sted, uden vi egentligt har kunne nå at følge med den. I formiddags nåede min Skat ud på sin normale torsdagløbetur, imens jeg var hos min zoneterapeut. Derefter mødtes vi inde i Roskilde centrum og så handlede vi ind på vej hjem der inde fra.

Efter vi havde spist vores frokost samt vi havde ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på efter vores morgenmad og frokost, forsatte vi med den igangværende oprydning og sortering af diverse papir. Det ser jo godt nok ikke ud af så meget, men hold der helt op, hvor tager sådant noget helt vildt lang tid og især når det skal gøres ordentligt.

Da vi havde spist aftens menu samt aflivet den medfølgende opvask, fulgt skraldespanden ned samt vandet alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen samt inde i lejligheden, forsatte vi med den igangværende oprydnings- og sorteringopgave, og på et eller andet tidspunkt begynder vi vel så småt at kunne se, at vi rent faktisk er ved at være nået til vejs ende.