Arkiver

Broderet and med toiletbørste samt toiletpapir


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

I løbet af aften imens min Skat så et eller andet på fjernsynet og spørg mig venligt ikke om, hvad det var, for det lagde jeg simpelhen ikke mærke til, nåede jeg at brodere de så absolutte allersidste stigesting på dette dejlige billede af en and …

2010/08/11/101.jpg

… der holder en toiletbørste samt en rulle toiletpapir. Alle matrealrene til billedet inklusiv broderinålen samt en oval rød plastik ramme, jeg under inden som helst omstændigheder har tænkt mig at bruge, stammer fra et broderikit ( nummer 2012/44.216 ) fra det Belgiske firma Vervaco, jeg har dog på fornemmelsen, at man ikke længere kan købe lige præcist dette kit, jeg kunne i hvert fald ikke finde det på deres hjemmeside. Til gengæld fandt jeg det hos Ateljé Margaretha, hvor det har bestillings nummer 350538.

Så vidt jeg husker det, så fik jeg broderikittet i fødselsdagsgave af familien i Faxe i 2006, så det er efterhåndens ved at være næste fire og et halvt års tid, det har ventet på, jeg skulle få det fornødne overskud samt den nødvendige tid til at brodere det.

Det er min mening, at når vi en gang langt ude i fremstiden har fået sat både vores badeværelse samt vores entre i stand, at det lille billed, der så er kommet ind i en ramme, skal hænge til hygge samt pynt på væggen enten over døren eller ved siden af døren til vores badeværelse.

Nu vil jeg gå i gang med at brodere det andet samt sidste billed i serien, det er med en and, der holder en tandbørste samt en tube tandpasta.