Arkiver

Den sjette dag …


Hverdagen.

… i den tredje samt allersidste uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der desværre kun en enkelt dag tilbage af årets sommerferie.

I dag har på mange måder været en helt almindelig lørdag, for min Skat og jeg har nået alle de der helt almindelige praktisk huslige opgaver, vi normalt når om lørdagene. Dertil kommer, at vi forsatte med se diverse bunker med papirer igennem, så der er blevet både ryddet op samt sorteret i en hel del mere af den slags i dag.

Midt på eftermiddagen blev vi enige om, at hele denne lørdag ikke kun skal være aflivning af diverse arbejdsopgaver samt hængepartier, så derfor gik vi en tur over til dammen, så vi lige kunne hilse på "vores" ænder samt blishøns og på trods af jeg rent faktisk havde taget mit kamera med mig, så fik jeg ikke fotograferet et eneste billed under hele turen.

Da vi havde spist aftens menu samt vi havde nået at aflive den opvask, der havde haft hele dagen til at vokse sig både stor og næsten uoverkommelig, fulgt skraldespanden ned samt vandet alle de alt andet end små plantepusser ude på altanen, fik jeg den "geniale" ide at tømme tre af de lave kommodeskuffer i reolsystemet inde i stuen. Det endte med, vi fik smidt en hel del ud og resten kom på plads sammen med en helt masse andet, sådant at det, der hører sammen, nu rent faktisk også ligger sammen.