Arkiver

Pause


Hverdagen.

Da min Skat og jeg havde nydt vores frokost, hjalpes vi lige ad med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter den samt vores morgenmad og derefter gik vi gang med at tømme alle plastik urtepotterne, som samtlige af de plantepusser, vi har sagt: "Det endelige farvel" til dels i går aftes og dels til formiddag, har stået i.

Den brugte jord blev putte ned i et par store klare affaldssække og derefter kørte vi ud til Kara med den samt med alt det andet, vi havde, der også skulle derud. På vej hjemad kørte vi en lille bitte omvej over Vindige blandt for at se, hvor lang man er nået med udvidelsen af Holbækmotorvejen.

Da vi kom hjem, gik vi i gang med at gøre lidt rent, det vil sige … min Skat startede med at flytte de ting, der står løst på gulvet i køkkenet, hvorefter han støvsuget det. Derefter flyttede han alle de ting, der står løst på gulvet i entreen, hvorefter han støvsugede det, imens jeg flyttede alle det ting, der står løst på gulvet i soveværelset, så han kunne kommer til at støvsuge derinde, imens jeg flyttede alle de løse ting fra gulvet i stuen samt arbejdsværelset, så han kunne komme til at støvsuge i dem, imens jeg satte tingene på plads i soveværelset, stuen samt arbejdsværelset.

Derefter gik vi i gang ude på altanen, for dels skulle der støvsuges og dels skulle der flytte rundt på de resterende plantepusser, der nu ikke behøver at stå så klemt, når bestanden af dem næsten er halveret. Det pyntede og det gav betydeligt mere gulplads derude, der vil for øvrigt komme endnu mere gulvplads på altanen, når jeg har nået at vaske alle de tomme plastik urtepotter samt porcelæns urtepotteskjulere af samt de er blevet båret ned i kælderen, men den "hyggelige" opgave venter jeg med at går i gang med til en gang i løbet af den kommende uge.

Da min Skat havde givet Trofast en hel ny tom pose og et helt nyt rent filter samt sat den på plads, blev vi enige om, at vi med dagens arbejdsindsats havde gjort os fortjente til en lille belønning …

2010/08/15/301.jpg

… i form at 100 gram Stracciatella-is og da vi havde nydt den samt hængt det nyvaskede sengetøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, forsatte vi med at holde pause i en lille times tid, imens min Skat så et eller andet på fjernsynet og jeg broderede på det igangværende projekt.