Arkiver

En rap neglebørste


Hverdagen, Ænder.

I formiddags blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville prøve at udfordre min ømme højre ankel samt hæl med en af de helt små af mine normale hverdags gårturer, og derfor gik jeg langs med bloggen, via stamvejen til Køgevej og derfra ind til rundkørelsen ved stationen. Jeg forsatte via tunnellen under stationen til Jernbanegade og derfra via Hersegade til Algade.

Jeg startede med at handle lidt ind hos Netto og derfra forsatte jeg til Tiger, hvor jeg købte nogle poser med krydderier, nogle små ting, der skal bruges som pakkekalendergaver, samt denne søde lille rappe neglebørste …

2010/08/10/101.jpg

… der kostede en rund tier, til mig selv. Den kommer for øvrigt nok aldrig til at blive brugt til andet end at stå til hygge samt pynt.

Jeg forsatte ad Algade via Røde Port til Københavnsvej og derfra til Ro´s Torv, hvor jeg lige handle lidt ind hos Føtex, før jeg gik hen til Maxi Zoo, hvor jeg købte katteguffer til Sweetheart. For jeg har aftalt med Poul, at vi skal prøve på at ses i løbet af hans sommerferie og så skal jeg havde lidt guf med til hans kat.

Jeg gik ganske lige som i går hjemad via den direkte vej, jeg var dog lige et lille smut i Fakta i Østervang Centret for at handle lidt ind og da jeg var nået til stamvejen, begyndte min ømme højre ankel at give lidt lyd fra sig. Så selv om jeg ikke har gået mere i dag, end jeg gik i går, så har det måske været for langt for den på en gang eller også så kan den bare ikke klare at gå så langt to dage i rap.

Da jeg kom hjem, satte jeg lige de nyindkøbte varer på plads og derefter smurte jeg min frokost, som jeg har spist, imens jeg skrev dette lille indlæg.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg går i gang med at stryge de tre maskinefulde ( 76 stykker ) tøj, jeg nåede at vaske i løbet af morgen samt først på formiddagen og som hænger til tørre på dels vingetørrestativet samt dels det lille tørrestativ ude på altanen, derefter skal jeg i gang med at vande alle de alt andet end små plantepusser ude på altanen.