Arkiver

En øm Skat


Hverdagen.

I løbet af et kalenderår når min Skat at deltage i flere forskellige former for konkurancesløb og nogle år også i en triathlon eller to. Så ledelse har han i år deltaget i et Broløb over Øresund med et pænt resultat og i næste uge deltager han i Roskildes Gadeløb, i næsten måned deltager han i DHL Stafetten og i oktober måned deltager han i Eremitageløbet.

Det af de tre overfor nævnte endnu ikke løbet konkurancesløb han nok glæder sig allermest til, er DHL Staffen. Han deltog godt nok både sidste samt forrige år, men der var han "kun" en femtedal af et hold. I år har han derimod sit helt eget hold, hvilket vil sige, at han skal løbe fem omgange af fem kilometer altså totalt 25 kilometer.

Det siger vel næsten sig selv, at ingen kan løbe så langt, hvis ikke de er i en virkelig god form og det er min Skat faktisk også. Da han i december måned sidste år gennemgik en tekst så sin fysioterapeut for at få målt sin kondition, var hans kondital så højt, at det lå langt over og dermed helt udenfor den skala, det blev målt efter.

Nu kommer min Skat jo ikke lige frem sovende til sin gode form, for han løbetræner tre gange om uge, styrketræner to gange om ugen samt kører spinning en gang om ugen, lige som han kører på cykel samt svømmer lige så tit, han kan få det presset ind i den travle hverdag.

I går løb min Skat først sin lille opvarmningstur på 2,3 kilometer og derefter løb han sin normale torsdagtur, der i denne uge var på 17 kilometer. Det er der ikke noget unormalt i, men desværre valgt vejrguder sådant for alvor at åbne for sluserne samt lade regnen vælte ned i tykke torve, lige som min Skat var begyndte på selv torsdagsturen og dermed blev han gennemblødt i løbet af nogle ganske få sekunder.

Min Skat har løbet i regnvejr mange gange før, men kombinationen af vådt løbetøj og en lang løbetur bevirkede, at nogle af tøjets sammensyninger har gravet i hans hud, hvilket har givet nogle ret så flotte hudafskrabninger på nogle uheldige steder af kroppen.

Så det er en noget øm samt plaget Skat, der lige er gået ned af opgangens trappe for at køre på arbejdet og det "sjove" ved det er, at det ikke er hans led eller muskler, der brokker sin over gårdags lange løbetur, men derimod hans hud for desværre så genere det normale hverdagstøj sammensyninger hudafskrabningen efter gårdags løbetur.