Arkiver

Den tredje dag …


Hverdagen.

… i den tredje samt allersidste uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der desværre kun fire dage tilbage af årets sommerferie.

Bort set fra min Skat og jeg lige brugte lidt tid på at nyde, at to af vores tre solsikker er sprunget ud til morgen, så brugte vi resten af morgen samt den første del af formiddagen på at forsætte med at rydde op samt sorter i nogle af bunkerne med papir.

Så var det, at vi efter tre dag, der i allerhøjeste grad har stået i oprydningens samt sorteringens tegn, blev enige om, at i dag ville vi have en god en på opleveren. Så da jeg havde hængt dagens tredje samt sidste maskinefuld nyvasket tøj til tørre på dels vingetørrestivet og dels det lille tørrestativ ude på altanen, kørte vi en tur ind til Tivoli.

Vi anbragte bilen i parkeringkælderen under Codanhus, hvor den så hyggede sig i de tre timers tid, vi hyggede os med at går rundt samt især fotografere i den gamle hyggelige have. Der skal komme et lidt længere indlæg om den tur på et senere tidspunkt, for lige nu er jeg simpelhen alt for træt til at skrive det.

Derefter kørte vi lige rundt om Shurgard for at se, om vi var så heldige, at vi havde en ekstra hylde stående til et af underskabene i vores stue. Det var vi ikke, så derfor kørte vi rundt om Danbo for at bestille den omtalte hylde blot for at konstatere, at de har lukket hver onsdag.

Da vi kom hjem, forsatte min Skat med at rydde op samt sortere i nogle af bunkerne med papirer, imens jeg nåede at stryge de tre maskinefulde ( 79 stykker ) tøj, der havde hængt til tørre på dels vingetørrestivet og dels det lille tørrestiv ude på altanen det meste af dagen, så det kunne blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffer, og imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg dels at dække spisbordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi spiste aftens menu, samt at vande alle de alt andet end små plantepusser ude på altanen.

Da vi havde spist vores aftensmad samt aflivet dagens samlede opvask, kørte vi ud til Trekroner, hvor vi deltog i den sjette samt sidste af årets byvandringer. I aften var det Kaj V. Hansen, der var vores guide, og han havde valgt, at vi skulle på rundvisning på Roskilde Universitet Center. Der skal komme et lidt længere indlæg om den tur på et senere tidspunkt, for lige nu er jeg simpelhen alt for træt til at skrive det.

Nu er vi næsten lige kommet hjem derude fra og lige om lidt så gå vi i seng, for nu er det endnu en gang lykkes for os begge to at blive så trætte, at vi har mere end svært ved at holde os vågne og hvorfor skal vi så blive oppe ?