Arkiver

Den første dag …


Hverdagen.

… i den tredje samt allersidste uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der desværre kun seks dage tilbage af årets sommerferie.

Min Skat og jeg brugte det meste af morgen samt formiddagen på at gennemse, rydde op samt sorte i de mange papirer, der havde ligget i de fire kommodeskuffer, vi kom til at tømme i går aftes lige før vi skulle til at gå i seng.

Den slags se jo ikke ud af så meget, men hold da helt op hvor tager sådant noget altså bare meget lang tid. Det endte med, vi til sidste havde fået alle papirerne fordelt i diverse bunker, nogle af bunkerne indeholde papirer, der bare skal sættes på plads i diverse relevante mapper eller ringbind, andre af bunkerne indeholde papirer, der skal ses lidt bedre igennem, før nogle af dem kan blive smidt ud og resten af dem kan blive sat på plads i diverse mapper samt ringbind.

Først på formiddagen blev min Skat og jeg enige om, at vi ville køre en tur ud til Shurgard med de to store hvide kommodeskuffer, hvori vi nu har lagt alle en mange gamle familiefotografier, vi stadigvæk skal passe på, samt de fire store grønne kommodeskuffer, samt nogle få andre ting, der også lige kunne blive plads til i bilen.

Når nu vi alligevel var kørt ud til Shurgard, så benyttede vi os lige af muligheden for at rokere lidt rundt på nogle af de ting, vi har stående i de to rum, vi har derude, så der dermed blev lidt bedre plads i de to rum og så det også blev lidt nemmere at bevæge sig rundt inde i dem.

Da vi kørte fra Shurgard, kørte vi lige rundt om Super Spar i Dommervænget samt Aldi på Søndre Ringvej for at handle lidt ind til de næste dage, og da vi kom hjem, satte vi lige de nyindkøbte varer på plads i fællesskab, før vi tog frokost.

Så kørte min Skat til dobbelt træning og imens han var væk, nåede jeg at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt frokost, hvor efter jeg nåede at følge skraldespanden ned, før jeg gik i gang med at stryge de to maskinefulde ( 42 stykker ) tøj, jeg nåede at vaske i løbet af morgen og som har hængt til tørre på vingetørrestativet det meste af dagen, så det lige kunne blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffer.

Derefter vandede jeg alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen, før jeg begyndte at finde resten af alt det ( lidt påskepynt, lidt julepynt med mere af den slags ) frem, som jeg også har er nået at blive færdigt med at rydde op samt sorte i og som er blevet pakket ned i diverse 15 liters SmartBokse og som derfor er lige klar til at blive kørt ud til Shurgard, men som vi desværre ikke havde plads til i bilen, da vi kørte til Shurgard i eftermiddags. Så må vi se, om vi kan nå at køre en tur til Shurgard i morgen, så vi dels kan få de sidste ting derud og vi dels kan hente de sidste endnu ikke udpakkede flyttekasser hjem, så jeg kan komme i gang med at pakke dem ud, så jeg kan komme til at rydde op samt sorte i deres indhold.

Da min Skat kom hjem fra dobbelt træning, gik han i gang med at tilberede vores aftensmad, imens jeg tømte hans rygsæk samt satte vaskemaskinen i gang med at vaske hans træningstøj, før jeg dækkede spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi spiste aftens menu.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå ind i stuen, hvor jeg vil sætte mig godt til rette i den ene af vores to sofaer, imens jeg går i gang med det næste broderet projekt, der gerne skulle blive til et lille billede med en toilet-and.