Arkiver

En lille søvnig gæst


Hverdagen.

At vi befinder os i slutningen af august måned og dermed også sidst på sommeren er der vel næppe nogen, der længere er i tvivl om. For man behøver bare at se op på himlen, der er høj og klar på den der helt specielle efterårsagtige måde.

At sommeren er ved at være slut og efteråret snart begynder betyder også, at mange af vores små bekendte samt venner ude i naturen er begyndet at søge efter et overvintringssted og derfor vil mange af dem i den nærmeste tid søge indedørs, hvis de får mulighed for det.

Sidste år havde vi så ledelse en lille sovende gæst hængende hen over vores hoveddør, hvilket var helt i orden med os, men en lille sovende gæst, der sidder lige så nydeligt som en lille broche på en af mine kjoler …

2010/08/29/201.jpg

… er ikke helt i orden med mig. For så kan jeg jo ikke bruge kjolen af frygt for, den lille logerende vågner i utide og jeg kan slet ikke komme til at vaske samt stryge kjolen, så den kan blive hængt væk for vinteren. Så derfor blev den lille størrelse vækket samt pænt fulgt ud at det åbne vindue på vores altan.