Arkiver

Et lille tilbageblik


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser, Ænder.

Imens jeg spiste min frokost ( to stykker rugbrød med resten af æggekagen fra i går, der var pyntet med lidt ketchup ) benyttede jeg mig af muligheden for at læse lidt tilbage i min Skats og mit liv via min blog.

Dermed fandt jeg ud af, at den 16. august 2009 var en søndag og at jeg om morgen havde brudt lidt tid til at tænke over, hvad der i grunden var blevet det første år samt de to første måneder, jeg havde været 100% fuldtidshjemmegående for min egen eller retter min Skats regning. I løbet af dagen blev jeg færdigt med det igangværende hækleprojekt et par sorte halvhansker, før min Skat og jeg gik i gang med at sige: "Det endelige farvel" til næsten halvdelen af planterne ude på altanen. På trods af det noget dystre vejr, kunne vi alligevel, efter vi havde nydt aftens menu, nyde en flot solnedgang.

Den 16. august 2008 var en lørdag og jeg startede dagen med tænke lidt over min daværende situation som 100% fuldtidshjemmegående, det var jo stadigvæk relativt nyt for mig at være hjemmegående. Jeg vil ikke påstå, at jeg ikke har tænkt over, at det i dag er to hele år samt to mindst lige så hele måneder, jeg har gået hjemme for min egen eller retter min Skats regning og jeg nyder det stadigvæk lige så meget, som jeg gjorde det den gang, men det vat så bare ikke lige det, jeg havde mest lyst til at skrive om i morges. I løbet af dagen nåede min Skat og jeg at gå en hyggelig sensommertur i vores lokalområde og om aften blev jeg færdigt med endnu et par grydelapper med katte. Vi kom dog ikke til at opleve måneformørkelsen, for dertil var vejret alt for overskydet.

Den 16. august 2007 var en torsdag og det var den midterst dag i den første uge af vores to uger lange sommerferie. Vi brugte begge to hele dagen på at gøre rent samt rydde op i vores lejlighed.

Den 16. august 2006 var en helt almindelige onsdag lige midt i en arbejdsuge, men selv om Poul, min Skat og jeg havde været på arbejdet det meste af dagen og vi også skulle det næste dag, benyttede vi os af muligheden for at få lov til at sige: "God nat samt sov godt" til alle dyrene inde i Zoologisk Have i København, og jeg kom for øvrigt også til at tage en andrik med hjem.

Der er stadigvæk små elve timer tilbage af mandag den 16. august 2010 og jeg håber, at jeg næste år, hvis jeg læser tilbage på min blog, kommer til at huske dagen som en virkelig dejlig en af slagsen.