Arkiver

Jeg manglede det !


Hverdagen.

I starten af indeværende år satte jeg mig for, at jeg ikke måtte købe nogen som helst former for garn, hobbyartikler eller stof i løbet af dette år med mindre … jeg "faldt" over et virkeligt godt tilbud eller jeg manglede det for at kunne blive færdigt med et igangværende projekt eller til et kommende projekt, jeg så skal gå i gang med så vidt det er muligt med det sammen.

Nu er det jo sådant med den slags løfter, at man kan komme til gradbøje dem efter behov og således er jeg rent faktisk allerede i år kommet til at købe garn og hobbyartikler femten gange, fordi jeg enten er faldet over et virkeligt godt tilbud eller jeg uden besvær har kunne overbevise mig selv om, at jeg manglede det.

Jeg kan næppe tillade mig at skrive, at jeg mangler nogen som helst former for kreative materialer og slet ikke garn, i hvert fald ikke hvis jeg skal forholde mig til størrelse af mit "lille" garnlager, men i dag kom jeg rent faktisk i en situation, hvor jeg manglede garn, hvilket jeg vil komme lidt nærmere ind på i dette indlæg …

… for lige for tiden har Poul sommerferie, og da vi jo ikke lige frem ses særligt tit, var vi blevet enige om, at jeg skulle besøge ham i dag, hvilket jeg har glædet mig meget til. Da jeg gerne ville have et eller andet lille stykke håndarbejde imellem mine hænder under turen med de offentlige transportmidler, så var det, at jeg kom til at mangle garn. For det garn, jeg ville bruge, kunne jeg ikke komme til, da alle vores alt andet end små plantepusser ude på altanen står ovenpå de SmartBokse, der indeholder mit garnlager.

Så på vej ind til Roskilde Station gik jeg rundt om Føtex i Roskilde Stations Center, hvor jeg købte seks nøgler grønt ( farve nummer 319 ) "Bumbo Bomuld" ( 100% bomuld ) og jeg nåede at vinde det første af nøglerne op, imens jeg stod på Roskilde Station, hvor jeg ventede på regionaltoget, der skulle fragte mit til Høje Tåstrup Station, under turen nåede jeg at vinde det andet nøgle garn op. Det tredje nøgle garn blev vundet op, imens jeg stod på Høje Tåstrup Station, hvor jeg ventede på linie 400S, der skulle fragte mig til Ballerup Station og under den tur nåede jeg at vinde nøgle fire og fem op. Det sjette og sidste nøgle blev vinde op, imens jeg kørte med S-tog fra Ballerup Station til Herlev Station og der med har jeg nu seks nyopvundet nøgler garn …

2010/08/12/001.jpg

… der er lige klar til at blive omsat til to par grydelapper, næste gang jeg skal ud af køre med de offentlige transportmidler.

Jeg var inde hos Poul ved 12:00 tiden, så vi nåede at få lige knap og nap to og en kvart times tid sammen, hvor vi benyttede os af muligheden for at hyggesnakke, før min Skat kom for at hente mig. Han kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed på vej hjem fra arbejdet og så kunne vi jo lige så godt følges ad hjem.

Det var hyggeligt at se Poul, for godt nok snakke vi i telefon samme stort set hver eneste dag, men det er nu alligevel ikke helst det samme som at sidde overfor hinanden. og jeg indrømmer heller end gerne, at jeg savner muligheden for at bare lige smutte forbi ham, når jeg får lyst til det.