Arkiver

Ugens tilbageblik


Hverdagen.

Vi har stadigvæk sommerferie og vi nyder virkeligt begge to, at vi ikke lige skal står op seneste til et bestemt tidspunkt, at min Skat ikke skal farer ud af hoveddøren senest til et bestemt tidspunkt og så videre i den retning, men det forhindrer altså ikke os og især mig i at står op til normalt tid eller som i dag næsten til normal tid.

🙂

Derfor har jeg igen i dag haft god tid til at nyde min morgenmad samt min morgenthe foran den bærbare computeren, hvor jeg så læste lidt tilbage i min Skats og mit liv, ved at finde ud af, hvad vi foretog os dags dato i henholdsvis 2009, 2008, 2007 samt 2006.

Den 3. august 2009 var en mandag og jeg startede dagen med at tænke lidt nærmere over, hvordan små og mindre hængepartier opstår, efter min Skat og jeg havde nydt aftens menu, kunne vi nyde en regnfuld solnedgang.

Den 3. august 2008 var en søndag og jeg har kun skrevet et lille bitte indlæg den dag.

Den 3. august 2007 var en fredag og jeg startede dagen med at nyde en flot solopgang, i løbet af dagen kom jeg til både at købe lidt garn samt et par svømmende ænder.

Den 3. august 2006 var en en torsdag og jeg har ikke skrevet noget på min blog den dag, men dagen før har jeg fortalt om den dejlig guidet byvandring min Skat og jeg var på sammen med Lotte Fang-Borup.

Endnu er tirsdag den 3. august 2010 ganske ny samt næsten ubrugt, og jeg håber, at jeg næste år, hvis jeg læser tilbage på min blog, kommer til at huske dagen som en virkelig dejlig en af slagsen.